Cautare

2903 de rezultate pentru "accident in cluj" (2.95 secunde)
CFR Cluj a invins-so pe Rennes cu 1-0, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa E a Europa League.
Maria Sallai a participat recent la targul traditional organizat in curtea MTR cu prilejul Floriilor.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus inceperea urmaririi penale fata de cei 3 membri ai familiei Cordos:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. ... Lafarge este acuzata, alaturi de trei angajati, de ucidere din culpa, in proces constituindu-se parte civila si rudele decedatilor.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
google-analytics.com