Cautare

1470 de rezultate pentru "accident in braila vidin" (3.31 secunde)
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
Incredintarea directa si gratuita a unui teren de 26 ha din cartierul "Dimitrie Cantemir" risca sa-l aduca din nou pe primarul Dumitru Nicolae in fata procurorilor.
Politistii de frontiera din cadrul Directiei Politiei de Frontiera Constanta au reusit in week-end-ul recent incheiat sa depisteze doua persoane care transportau 800 pachete tigari, care aveau aplicate timbru de Republica Moldova, fara a detine documente justificative asupra marfii.
De acest program guvernamental se va ocupa in acest an aceeasi firma care s-a ocupat si anul trecut: SC RISK Com SRL din Braila. Batalia electronica pe SEAP (Serviciul Electronic de Achizitii Publice) s-a dat timp de 24 de ore intre cele 3 firme calificate in finala:
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. ... 9, in cartierul Progresul. Functioneaza in format City si are o suprafata totala de 350 mp din care sala de vanzari ocupa 210 mp.
Decizia de a introduce acest nou serviciu Made to Measure pentru costume barbatesti, pe langa cel deja existent pentru camasi, vine din dorinta de a dovedi inca o data respectul pe care Braiconf il acorda fiecarui client in parte.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Cu ocazia Invierii Domnului, pasarea maiastra, cea mai deosebita dintre toate suratele sale, dar si regina lor, o creatura fantastica venita din alta lume, de pe Celalalt Taram, ce detine puteri supranaturale, impresionanta prin penajul ei maiestuos, ii va purta pe toti cei care aleg camasile Braiconf in editie limitata, intr-o lume a renasterii si a puritatii.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Ce ne facem, insa, cu "specialistii" nostri in urbanism?
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie. Locuitorii din zona au surprins in imagini cum suruburile se desprind din parapetii.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit. ... Afla in ce formula va continua show-ul facut celebru de Huidu si Gainusa!
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com