Cautare

4349 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (3.43 secunde)
Potrivit unui comunicat al Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT), memoriul a fost inaintat, saptamana trecuta, premierului, ministrilor Transporturilor, Internelor si Finantelor, presedintelui Romaniei, Biroului Permanent de la Bruxelles al Uniunii Nationale a Patronatului Roman.
Pentru a scapa de impozite si asigurari, mai multi legumicultori din sudul Doljului si-au radiat autoturismele Aro din circulatie, apoi le-au inregistrat la primarii ca pe carute sau mopede, primind si placute cu numerele aferente. Doljenii au gasit o noua cale de a ocoli impozitele.
Virusul hepatitic C, scos din circulatie.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in data de 07.10.2014, va avea loc un miting in Piata Victoriei. Mitingul este organizat de cartel Alfa, condus de Bogdan Hosu. Restrictiile de circulatie vor afecta urmatoarele artere :
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. Tragedia s-a petrecut in localitatea Abrud din judetul Alba.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. "Apropo de Germania, eram la Munchen si cautam o adresa.
Titi Aur, reguli in trafic. ... Eduard Pascu) Multiplul campion national la raliuri, Titi Aur, a prezentat, pentru cititorii DC News, in cadrul rubricii Jungla Urbana, principalele reguli care trebuie respectate pentru ca, atat soferii, cat si pietonii, participanti la trafic, sa se intoarca la familii in siguranta.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. Iacob Negruzzi, marcata si semnalizata corespunzator, a surprins si accidentat grav pe S.
Fiul unui cunoscut om de afaceri din orasul gorjean Targu Jiu, care a provocat in noaptea de 22 spre 23 aprilie un accident de circulatie soldat cu doi pietoni raniti, a fost retinut pentru 24 de ore in dimineata zilei de 24 aprilie, informeaza Realitatea TV.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a acuzat Ministerul Agriculturii, Ministerul Mediului si Romsilva de intarzierea eliberarii unor avize necesare pentru lucrari de infrastructura.'De opt luni de zile suntem intarziati de Ministerul Mediului, al Agriculturii si Romsilva deoarece nu primim avize pentru expropierea unor paduri la Centura Bucuresti in zona Stefanesti si pe Autostrada Bucuresti - Ploiesti' a spus ministrul Transporturilor.Orban a mentionat ca va introduce o nota in sedinta de Guvern pentru grabirea procedurilor de acordare a avizelor pentru lucrarile de infrastructura si de urgentare a procedurilor de expropriere.
De Ce News : Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania:
Tragedie in regatul Swaziland, din Africa, acolo unde 38 de fete care se indreptau spre evenimentul anual intitulat Umhlanga, ce dureaza opt zile, ca sa danseze topless in onoarea regelui din Swaziland, si-au pierdut vietile intr-un accident de circulatie.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
O fetita de 9 ani a fost ranita intr-un accident de circulatie care a avut loc intr-un restaurant in care se afla impreuna cu tatal ei. Australianul a iesit in oras cu fiica lui si i-a facut o surpriza invitand-o la un restaurant japonez.
Soferii care sunt depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice, in cazul in care fapta nu constituie infractiune, vor avea permisul suspendat o jumatate de an si vor primi o amenda prevazuta la clasa a V-a de sancțiuni (21-50 de puncte-amenda) dacă
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC).
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii. In opinia mea, vorbim prea mult despre el.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Cu toate ca prevederile in domeniul legislatiei muncii au devenit mult mai stricte odata cu intrarea in Uniunea Europeana (UE), angajatorii valceni continua sa joace in picioare normativele pe care alte firme europene le respecta cu sfintenie.
google-analytics.com