Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (4.02 secunde)
si NBC Universal au declarat ca vor lansa un site video gratuit in vara aceasta, care va gazdui filme si show-uri de televiziune, venind astfel cu o provocare pentru cunoscutul YouTube, realizat de Google, informeaza Reuters.
Saptamâna trecuta a mai aparut un joc asteptat cu nerabdare de multi dintre noi, de aceasta data din lumea FPS-urilor: ... Acesta te pune în pielea capitanului Devin Ross, conducatorul unei echipe de elita ce trebuie sa nimiceasca un rau suprem.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes: presa, audio si video, familie si casnice, curiozitati, shopping, jocuri, utilitare web, socializare, educatie si ciudatenii.
Ajutor pentru comenzile rapide de la tastatura ?
Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. ... Asa incepe o pagina exceptionala de internet, care l-ar recomanda pe Cosmin Sutu sa fie invitat permanent la emisiunea lui Buhnici, de la ProTV, iLikeIT.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: AUSCHWITZ 70 DE ANI. ... Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Taylor Swift a stralucit la MTV Video Music Awards 2014! Vedeta a purtat o tinuta semnata de designerul roman Lorena Sarbu!
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
Personal, nu l-am cunoscut inca, dar fotografiile lui sunt originale si reusite din punct de vedere tehnic si artistic. Vorbesc despre viata, despre viata de zi cu zi, despre realitate. Catalin este un tanar fotograf foarte talentat, din Calarasi, care si-a gasit drumul in viata.
Cum sa circuli legal pe bicicleta in Romania? ... Dan Mazilu ) Cei care nu sunt la curent cu legislatia in domeniu sau cu ultimele modificari facute Regulamentului privind circulatia pe drumurile publice, pot avea surprize sau probleme daca circula pe bicicleta pe drumurile publice fara a respecta legea.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne. Puteti citi in continuare textul interpelarii.
CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii CFR introduce in circulatie, pe 24 ianuarie, Trenul Unirii Duminica, 24 ianuarie, atunci cand romanii sarbatoresc 157 de ani de la Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza, CFR pune in circulatie Trenul Unirii Pentru a marca acest eveniment, CFR Calatori va numi simbolic, pentru o zi, garnitura IR 1663, Trenul Unirii.
Presa de joi publica articole referitoare la raspunsul Patriarhiei in cazul monedei comemoratice cu efigia Patriarhului Miron Cristea, emisa de Banca Nationala a Romaniei. Patriarhia Romana considera nejustificate reactiile aparute in mass-media cu privire la initiativa Bancii Nationale a Romaniei de a comemora memoria patriarhilor Bisericii Ortodoxe Romane.
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a prezentat ieri, oficial, noile cupiuri monetare rezultate in urma denominarii monedei nationale si care vor intra masiv in circulatie incepind cu 1 iulie.
Pedeapsa cu inchisoarea, amenzi penale usturatoare, acestea vor fi tratamentele de care se vor bucura firmele care vor fi descoperite, de catre organele de control financiar, ca au prejudiciat bugetul statului.
Dupa aproximativ o luna si jumatate de la inaugurare, Complexul Comercial Tom, cunoscut si sub denumirea de Carrefour, da deja batai de cap autoritatilor locale.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
Totusi, cei care vor detine bancnote sau monede vechi le vor putea preschimba in ianuarie la orice institutie de credit. Incepand de luni, leii vechi isi vor pierde puterea circulatorie.
google-analytics.com