Cautare

5304 de rezultate pentru "accident grav 11 10 2009 padurenjebel" (4.20 secunde)
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Grav, foarte grav, pentru mine ca roman, nu e atat faptul ca Miron Cozma are frisoane paranoice.
Grav, foarte grav, pentru mine ca roman, nu e atat faptul ca Miron Cozma are frisoane paranoice.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Acum un an a facut un accident vascular cerebral. ... Mudava recunoastea insa ca, in ciuda puterilor sale extraordinare, nu a reusit sa isi salveze sotia, moarta in urma cu mai multi ani intr-un accident de munca.
Dupa ce a trecut de un imobil, a surprins si accidentat grav pe S. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui T. ... Dupa accident, conducatorul autoturismului marca BMW care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a urmatoarelor persoane:
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. ... Femeia implicata in accident este constienta. ... Nu-mi amintesc de un accident atat de grav in ultimii ani”, a spus Raed Arafat.
Accidentul s-a produs intre un tir inmatriculat in Romania si un microbuz cu romani care venea din Spania In apropiere de localitatea ungara Mako, pe autostrada M43, 14 cetateni romani si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti grav duminica noapte, intr-un accident violent produs intre un tir si un microbuz.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
google-analytics.com