Cautare

997 de rezultate pentru "accident fundatura" (3.94 secunde)
O societate demoralizata si resemnata, pentru ca nu mai vede nicio iesire din fundatura in care a ajuns, pentru ca nu mai are nicio speranta si nicio urma de incredere", considera liberalul.
As vrea sincer ca lumea politica romaneasca sa iasa din fundatura deprimanta in care se afla acum", a adaugat Mircea Cartarescu.'
Care nu poate duce Romania decat si mai adanc in fundatura crizei. Iar singura solutie de supravietuire intr-o criza ireversibila pentru un regim politic este dictatura.
"Cred ca e rational in acest moment sa abandonam acest proiect care a fost prost pregatit si care ne duce intr-o fundatura.
Una din temele esentiale ale anului electoral ce incepe ar trebui sa fie, in locul isteriilor diversioniste ce se pregatesc, ratarea sansei europene a Romaniei de catre o guvernare nu doar incompetenta si corupta, ci anti-nationala prin abandonarea tarii intr-o fundatura fara precedent de la caderea comunismului.
Daca nu, este, cum spuneam, un infatuat, util unei cauze false, aceea de a justifica faptul ca, urmand o ideologie vulgar neo-liberala, Romania a ajuns intr-o fundatura?
Este greu de imaginat cum va arata spatiul vizual intr-un an de zile, nu mai mult, odata plasat pe o directie jalnica, ce nu poate duce decat la fundatura.
Pana la urma, se pare ca discutiile s-au oprit intr-o fundatura altfel edificatoare: un procuror ceausist a ajuns primul procuror al unei societati care se vrea si se tot vrea anticomunista.
De faptul ca au luat nonsalant conducerea comunistii de treaba, de rangul doi, care au dus Romania intr-o fundatura. Amarit pentru ca, as vrea tare mult ca nu pentru asta sa fi fost colegii si prietenii mei impuscati in Bucuresti.
Dupa mine, am ajuns intr-o fundatura,. Si nu avem cum iesi, pentru ca nu are cine sa ne scoata, factori de decizie nu sint, despre ei vorbesc.
Fostul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca isi va demisia din aceasta formatiune, pentru ca partidul liberal a murit astazi pentru el.
ADA a intrat intr-o fundatura. Da o batalie pentru care nu are mijloacele suficiente sa o cistige. ADA ofera un spectacol al neputintei.
Oriunde te-ai duce prin Europa, prin orice tara, oras, bulevard, strada sau fundatura, nu vei vedea picior de caine vagabond si cu atat mai putin vreo haita de patrupezi.
Logica unei strategii coerente (daca despre logica, strategie sau coerenta mai poate fi vorba in tot balciul si confuzia care guverneaza in aceste zile politica damboviteana!) care sa faca mai toate partidele sa iasa basma curata din fundatura in care le-a aruncat posibila demisie a lui Traian Basescu nu are prea multe directii de dezvoltare.
Confruntarea strict verbala a fost precedata de un accident - real de asta data - in momentul in care un membru al organizatiei condusa de Vanghelie a suferit un accident cerebral, fiind necesara interventia urgenta a Salvarii.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Andrei Tantos este al doilea schior care moarte intr-un accident. Anul trecut, triplul campion national la schi Szabo Janos a murit intr-un accident de tren.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
319 din 2006 privind securitatea si sanatatea in munca, a fost declansata o ancheta ce urma sa stabileasca daca incidentul se incadreaza ca accident de munca.
Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
google-analytics.com