Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (3.17 secunde)
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. ... A murit de batranete. Acum un an a facut un accident vascular cerebral.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
In complicitate cu functionarii bancari, un oradean a reusit, in nici doi ani, sa scoata credite de un milion de euro, folosindu-se de semnatura a peste 100 de persoane, o buna parte fiind adolescenti.
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
Deputatul Lakatos Péter a sustinut ieri, in conferinta de presa, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, legea care prevede aprobarea planului de amenajare pe teritoriul national. Potrivit parlamentarului bihorean, aceasta lege cuprinde, printre altele, construirea de autostrazi si drumuri expres pe teritoriul judetului Bihor.
Oradea a pierdut, ieri, sansa de a organiza Campionatul European de Polo din 2010, pentru care candidase impreuna cu orasul ungar Debretin. Stafful Ligii Europene de Natatie a decis, ieri, la Eindhoven, dupa o sedinta care a durat circa trei ore, ca Zagrebul sa fie organizatorul campionatului.
La fel ca in cazul PSD Bihor, PDL Oradea a desemnat o structura noua care sa se ocupe de alegerile parlamentare din toamna. In acest caz decizia nu a venit de la centru, ci a fost luata de Biroul Permanent al PDL Oradea, la sugestia lui Petru Filip.
8 din Oradea, in zona Iosia, Episcopia Bihor si Rogerius. "Prioritatea mea sunt invatamantul, cultele si egalitatea de sanse", a spus Petõ. Iulius Delorean, fost consilier local timp de 12 ani in Oradea, este candidat pentru un loc de senator in Colegiul nr.
Un nou conflict confesional tulbura viata comunitatii din Oradea. ... Inaltul prelat reformat si europarlamentar a afirmat ca Oradea este sufocata de prea multe biserici ortodoxe care sunt, pe deasupra, construite in locuri nepotrivite.
Desi candidatii au facut eforturi financiare pentru a-si prezenta oferta electorala, din nefericire, o mare parte a populatiei inca nu stie ce voteaza si nu a auzit de alegeri uninominale.
Reuniune USL, la Oradea, in prima zi a congresului. Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Congresul Uniunii Maghiarilor a capatat o dimensiune nationala, prin miza deciziei asteptate de la intalnirea din Oradea. Puterea si Opozitia pot face schimb de locuri daca UDMR "strica" echilibrul parlamentar. Hotararea Congresului de "schimbare" ar duce repede la destramarea coalitiei construite de Traian Basescu.
Se implineste un an de la prima sedinta a Consiliul Judetean Bihor al PSD ales in 2010 si din aceasta cauza, Comitetul Executiv Judetean a hotarat, cu unanimitate de voturi, convocarea pentru astazi a Consiliului Judetean. La un an de activitate, putem spune ca este un moment de bilant.
Ritli Ladislau este noul ministru al Sanatatii Medicul bihorean Ritli Ladislau a depus, miercuri seara, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Sanatatii, in fata presedintelui Traian Basescu.
In prezent, principalul element deficitar, existent pe piata imobiliara din Oradea, este pretul foarte mare in conditiile in care oferta abunda deja, iar cererea este mai mica, a precizat Andrei Bondor, director al Expovaradinum Oradea, organizatoarea evenimentului Construct Ambient, citat de www.SMARTfinancial.ro.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Oradea pentru Granita Romania - Ungaria a organizat, ieri, o sesiune de informare prilejuita de lansarea Programului PHARE CBC RO-HU 2005. Evenimentul a avut loc la Oradea, la Hotelul Continental, cu incepere de la ora 11:00.
Ei si-au facut firme, de regula SRL-uri, dupa care au luat legatura cu societati din UE, cu precadere din Ungaria, si au inceput tot felul de afaceri.
google-analytics.com