Cautare

9992 de rezultate pentru "accident de munca oradea 1 martie" (3.54 secunde)
Compania Omilos Group, cu actionariat inregistrat in insula Cipru, administreaza dezvoltarea a doua centre comerciale de mari dimensiuni pe piata locala, va deschide pe 24 septembrie prima parte a proiectului Era Shopping Park la Iasi. Grupul amanat insa, pentru luna martie a anului viitor, inaugurarea proiectului din Oradea.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Astfel, conform unui recent studiu dat publicitatii de catre Banca Nationala a Romaniei, in judetul Constanta totalul depozitelor pe termen si depozite rambursabile dupa notificare, in luna martie 2009 a atins, la categoria agenti economici, suma de 1,884 miliarde de lei.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Dizolvarea Biroului Permanent Local (BPL) al organizatiei Oradea de catre Delegatia Permanenta Teritoriala a PNL a tulburat apele in cadrul filialei judetene a liberalilor bihoreni. Potrivit liderului PNL Oradea, Gavrila Grebenisan, prin dizolvarea Biroului municipal s-a incalcat statutul.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Manevre in CJ Chiar daca a trecut ceva timp de la ultima Sedinta a Consiliului Judetean, se pare ca ecourile ei inca ii bantuie pe unii consilieri.
'Declaratia mea politica de astazi porneste de la o observatie simpla: prioritatile Cabinetului Boc-Basescu sunt total diferite de prioritatile reale ale romanilor. ... Pentru cei 1 300 de elevi ai Colegiului Economic "Partenie Cosma" din Oradea primul sunet de clopotel din acest an a fost unul trist.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
Intrucat Spring Expo a luat sfarsit duminica, 2 aprilie, organizatorii expozitiei doresc sa prezinte castigatorii premiilor oferite de partenerii lor, respectiv castigatorii concursurilor organizate cu ocazia evenimetului. ... mobilier living oferit de Mob Design - Serbezan Tiberiu - Oradea;
De la deschiderea hipermarketului din Oradea, actionarii PIC nu prea au motiv de bucurie. Desi modul de prezentare a marfii este foarte bun, iar preturile sunt la multe produse mai mici decat la concurenta, angajamentele fata de furnizori si prestatorii de serviciu scartaie.
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor va vinde prin licitatie, pe 26 noiembrie, ora 11:00, in baza OG 92/2003 privind Codul de Procedura Fiscala, mai multe bunuri imobile, proprietate a debitorului SC Big Trans SRL Oradea, cu domiciliul fiscal in localitatea Oradea, Calea Clujului, nr.
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Senatorul Florian Bodog a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Municipiul Oradea la 900 de ani de la prima atestare documentara a orasului", pe care o puteti citi in continuare.
Inspectorii de munca aplica sanctiuni in stanga si dreapta, organizand nu de putine ori adevarate flagrante pentru a descuraja un fenomen ce ia amploare.
Intrarea in impas a negocierii contractului colectiv de munca (CCM) de la Combinat, care a culminat cu esuarea concilierii conflictului de munca declansat de sindicate, ar putea avea consecinte neplacute asupra cistigurilor celor 15.000 de salariati de la Arcelor Mittal Galati.
Pentru unii o corvoada, pentru altii o placere, munca in administratia publica lasa urme adanci in existenta celor care au stat in fotoliile confortabile din institutiile publice doljene.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
google-analytics.com