Cautare

13852 de rezultate pentru "accident de luni trecuta" (3.68 secunde)
Raportul leu/euro cu scadenta septembrie a \nceput saptamana la preturi de 3,61 - 3,6050 lei si a \ncheiat-o la 3,5850 lei, valoare care reprezinta minimul \nregistrat de euro, \n timp ce maximul de 3,65 lei a fost \nregistrat \n iunie, se arata \ntr-un comunicat al Bursei din Sibiu.
Noile propuneri facute joia trecuta de catre conducerea Combinatului sindicalistilor de la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS), UTSL si Forum au fost trecute intr-un proces verbal semnat de toti reprezentantii celor doua parti.
Doi tineri incearca de doua luni sa afle de la BCR de ce nu le scade rata la creditul ipotecar in euro cu dobanda variabila, in conditiile in care indicii de referinta s-au prabusit.
Inmatricularile de masini noi in tara au scazut cu 24% luna trecuta, fata de luna a cincea din 2009, iar in intervalul ianuarie - mai scaderea a fost de 49%, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
Vezi ce pedepse au primit in Dosarul Transferurilor Verdictele oferite la finalul celui de-al 69-lea termen din dosarul "Transferurilor" au cazut ca trasnetele asupra celor 8 oameni acuzati de procurori. Nimeni nu-si mai aminteste anii de asteptare, amanarile sau taraganarile.
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
iConducerea Mittal Steel intentioneaza sa deruleze o serie de proiecte in domeniul protectiei muncii care au ca obiectiv principal reducerea numarului de accidente de munca si in special a celor mortale.
Trei persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident care a avut loc pe DN 7, in localitatea hunedoreana Simeria, si in care au fost implicate doua autoturisme si un microbuz in care se aflau noua persoane.
Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat in Ungaria. Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. Autocarul venea de la Roma.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti.
Turul doi al alegerilor pentru desemnarea primarului din comuna doljeana Seaca de Padure s-a desfasurat in aceeasi nota de duminica trecuta. In timp ce pentru scrutinul din 18 martie partidele s-au intrecut in cadouri pentru electorat, la cel de ieri oferta a inclus transportul gratuit la sectia de votare.
Orasul Navodari va clocoti, si azi, sub impresia unei noi sedinte de consiliu.
Topul lunii mai 2009, alcatuit de site-ul News Interceptor, incepe si se incheie cu doi reprezentanti ai clanului Basescu: ... Pe locul 2 - Emil Boc iar pe locul 3 - Mircea Geoana, in urcare fata de luna trecuta.
Persoanele care si-au propus sa-si preschimbe o parte din economii in dolari trebuie sa fie deosebit de prudente. Analistii atrag atentia ca din cauza situatiei de pe plan mondial, evolutia monedei americane este din ce in ce mai putin predictibila.
Conducerea societatii Alro Slatina pe de o parte cheltuieste bani pentru modernizarea vilei de protocol de la Izvorani, judetul Ilfov, iar pe de alta se pregateste sa dea oamenii afara.
Corporatia japoneza Panasonic a anuntat ieri o pierdere uriasa inregistrata dupa primul semestru al acestui an, dand vina pe vanzarile slabe de televizoare, camere video digitale si alte produse electrice si electronice in perioada recesiunii, informeaza Yahoo News.
Viceprimarul Craiovei, Marinica Dinca, avertizeaza ca municipalitatea risca sa piarda banii europeni pentru proiectele aprobate saptamana trecuta de consilierii locali, daca angajatii primariei nu depun mai repede cererile de finantare. ... (in valoare totala de 84,7 milioane de lei), cel privind "Dezvoltarea transportului ecologic in Craiova"
E loc pe piata pentru mai multe retele sociale Google Plus s-a lansat saptamana trecuta insa este inchisa pentru moment publicului larg, fiind disponibila in regim de testare numai utilizatorilor care reusesc sa obtina o invitatie.
google-analytics.com