Cautare

13859 de rezultate pentru "accident de luni trecuta" (4.72 secunde)
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Majoritatea societatilor oltene au inregistrat saptamana trecuta usoare deprecieri pe piata de capital. Doar SIF Oltenia a incheiat intervalul cu o usoara crestere, dupa scaderea puternica de luni, cauzata de framantarile de la varful societatii. Saptamana trecuta a debutat in forta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Sportivul de 19 ani care se afla la volan a pierdut controlul masinii, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: conferinta "Retorica declaratiei de dragoste".
Cornelia Catanga este distrusa de durere! ... a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
Magda Marincovici) Societatea franceza de reumatologie (SFR) atrage atentia asupra cresterii evidente a riscului de accident cardiovascular in cazul administrarii pe termen lung a medicamentului diclofenac, din categoria antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS), foarte utilizat la ora actuala.
Dieta care te fereste de atac cerebral, de cord si dementa Uleiul de masline si alunele pot avea un efect foarte bun asupra sanatatii creierului uman. Aceste produse ajuta si la reducerea riscului de a muri din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
Atac de cord in timpul sexului. Iata in ce situatii partidele de amor se pot termina tragic De multa vreme, cercetatorii considera ca sexul ii epuizeaza pe barbati, iar moartea in timpul actului sexual, intr-un pat strain, eventual, a devenit frecventa.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania: Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral.
"Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici: Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Acesta nu a parut surprins de cuvintele pe care le auzise si parea impacat cu posibila moarte. ... Era oarecum impacat, in conditiile in care altcineva poate s-ar fi revoltat", a declarat Mariana Cojocaru la emisiunea de la Kanal D.
"M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. Nu m-am putut ridica sa-l iau, desi cred ca era la mai putin de doi metri. ... Nu l-am mai gasit nici pana astazi", a declarat medicul de la Spitalul "Sf. Maria" din Bucuresti, citat de Mediafax.
Mariustuca.ro / Bananele le protejeaza pe doamnele de peste 50 de ani de accidentele vasculare cerebrale (Autoare: Magda Marincovici) Consumul de alimente bogate in potasiu (bananele, cartofii) reduce riscul de accident vascular cerebral la femeile peste 50 de ani, potrivit unui studiu publicat in revista Stroke.
Mariustuca.ro / Pacientii cu accident vascular cerebral isi pot recupera capacitatea de a vorbi cantand (Autoare: Magda Marincovici) Clinicienii au observat ca unii dintre pacientii lor cu accident vascular cerebral, care au dificultati in pronuntarea cuvintelor, reusesc sa cante chiar corect.
google-analytics.com