Cautare

13859 de rezultate pentru "accident de luni trecuta" (3.76 secunde)
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Politistii de la Rutiera au fost solicitati sambata seara, in numai patru ore, la trei accidente produse in Craiova, soldate cu patru masini avariate si doi raniti usor.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca. ... Patru bolnavi care se intorceau de la dializa au murit pe loc in urma impactului.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment. ... Ambulanta a fost gasita intr-un cap de pod din beton.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
MOTIUNE DE CENZURA. ... Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
De Ce News : ... 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... Am stat departe de motocicleta jumatate de an, timp in care am pierdut un titlu national.
In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Senatorul PSD de Dambovita, lector univ.dr. ADRIAN TUTUIANU (foto), a sustinut in Senat o declaratie intitulata "Dupa 20 de luni: ... 'Saptamana trecuta am avut parte de momente de sarbatoare.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Un accident s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
google-analytics.com