Cautare

14026 de rezultate pentru "accident de luni 11 10 2010" (5.48 secunde)
unde sa o faci si cand iti vine amenda daca ai uitat de ea - De ce platim rovinieta in Romania? ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Afirmatiile sale au fost facute la o reuniune pe teme economice, gazduita de Spania. ... In opinia sa, si economia reala da semne pozitive, iar rezultatele stimulilor fiscali si monetari ar trebui sa fie vizibile in urmatoarele luni.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Romania a dat UE 4,5 miliarde de euro si a luat inapoi 600 de milioane de euro Boc a taiat salariile la Bucuresti, dar sponsorizeaza economiile Germaniei si Frantei pentru ca nu atrage fondurile europene, Romania a platit drept contributie obligatorie la bugetul Uniunii Europene de la integrare pana in prezent peste 4,5 mld.
Grupul infractional tintea furtul informatiilor de pe cardurile spaniolilor si polonezilor, apoi golirea conturilor victimelor prin intermediul unor colaboratori din SUA Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au deferit justitiei, saptamana trecuta, un nou grup de carderi care isi stabilisera "cartierul general"
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
Lipsa clientilor de imprumuturi noi si surplusul de lichiditate determina bancile sa scada dobanzile la acest tip de credite. Bancile si-au redus puternic marjele pentru noile imprumuturi si chiar dobanda anuala efectiva (DAE) a scazut cu 3-4% la unele institutii de credit, in special pentru imprumuturile ipotecare.
Lumea schiului romanesc este in doliu dupa ce multiplul campion national de juniori Andrei Tantos a murit azi-noapte intr-un accident de masina. ... Sportivul de 19 ani care se afla la volan a pierdut controlul masinii, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de un stalp.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Solutionarea amiabila a accidentelor rutiere soldate cu avarii usoare ar putea deveni operationala de la 1 iulie 2009, dupa ce Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) va primi avizul asupra formularului privind constatarea amiabila de la forul european de specialitate.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. ... Am stat departe de motocicleta jumatate de an, timp in care am pierdut un titlu national.
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: conferinta "Retorica declaratiei de dragoste".
Cornelia Catanga este distrusa de durere! ... a facut accident vascular, iar medicii nu-i mai pot face nimic. Cornelia Catanga, numita de multi Imparateasa muzicii lautaresti trece prin adevarate momente de cumpana, asta dupa ce unchiul ei a suferit un accident vascular si se afla intr-o stare delicata.
Magda Marincovici) Societatea franceza de reumatologie (SFR) atrage atentia asupra cresterii evidente a riscului de accident cardiovascular in cazul administrarii pe termen lung a medicamentului diclofenac, din categoria antiinflamatoare nonsteroidiene (AINS), foarte utilizat la ora actuala.
Dieta care te fereste de atac cerebral, de cord si dementa Uleiul de masline si alunele pot avea un efect foarte bun asupra sanatatii creierului uman. Aceste produse ajuta si la reducerea riscului de a muri din cauza unui atac de cord sau a unui accident vascular cerebral.
google-analytics.com