Cautare

14033 de rezultate pentru "accident de luni 11 10 2010" (4.17 secunde)
Industria a detinut ponderea cea mai mare, iar mijloacele de transport au fost "motorul"
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
La data de 21 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe P.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R. VALENTIN de 32 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, au stabilit in sarcina acestuia savarsirea urmatoarelor infractiuni dupa cum urmeaza:
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. Petrica de 37 de ani, I. Catalin de 22 de ani, I. Alexandru de 51 de ani si F.
La data de 5 ianuarie 2011, in jurul orei 12:45, Sectia 9 Politie a fost sesizata de administratorul unei societati comerciale cu sediul in bd.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
Masurile financiare anuntate pana acum pentru acest an au bagat spaima in romani, care vor avea si mai putini bani in buzunare si taxe mai mari de platit.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
De Ce News : ... 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Un accident s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine. Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Senatorul PSD de Dambovita, lector univ.dr. ADRIAN TUTUIANU (foto), a sustinut in Senat o declaratie intitulata "Dupa 20 de luni: ... 'Saptamana trecuta am avut parte de momente de sarbatoare.
Lipsa clientilor de imprumuturi noi si surplusul de lichiditate determina bancile sa scada dobanzile la acest tip de credite. Bancile si-au redus puternic marjele pentru noile imprumuturi si chiar dobanda anuala efectiva (DAE) a scazut cu 3-4% la unele institutii de credit, in special pentru imprumuturile ipotecare.
Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
google-analytics.com