Cautare

14033 de rezultate pentru "accident de luni 11 10 2010" (2.97 secunde)
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport. ... El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
Guvernul Boc a fost apucat brusc de harnicie. Luni de zile a tot amanat nejustificat intocmirea proiectului de buget si trimiterea acestuia in Parlament. Din aceasta cauza Romania a pierdut si transa de imprumut de la FMI, imprumutand bani de la banci cu dobanzi mult mai mari.
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. 5144/256/2008 pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmatorul teremen fiind pe data de 30 iunie a.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
google-analytics.com