Cautare

1093 de rezultate pentru "accident catalina" (3.40 secunde)
Catalina Stancescu si Robert Dorobantu au fost prezentati in cadrul unei intalniri oficiale. Catalina Stancescu are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene.
In privinta spatiilor de depozitare, Catalina Patrichi, directorul executiv in cadrul unei agentii imobiliare, ne-a declarat ca in Bucuresti cererea pentru astfel de spatii este cu 50% mai mare decat oferta.
Catalina Florea, director executiv al Asociatiei Telefonul Copilului spune ca fiecare copil are dreptul sa fie fericit, iar fiecare adult are responsabilitatea de a face ceva in acest sens.
Catalina Chirca (400 m); ... Catalina Chirca (400 m) si Aurel Rotaru (1.500 m). Sportivii clasati pe primul loc au primit un voucher pentru echipament sportiv in valoare de 200 de lei, iar cei de pe locul doi - un voucher de 100 de lei.
Ea este fata lui Gabi Balint (54 de ani) si a fostei sale sotii, Catalina, de care fostul fotbalist s-a despartit in 2004. ... Chiar daca fiecare a luat-o pe drumul lor, Gabi si Catalina se mai intalnesc din cand in cand de dragul Denisei.
Este deținatorul titlului ”Triple Crown” (English Channel " 54 km, Catalina Channel, SUA " 35 km si Manhattan Island, SUA " 48,5 km), una dintre cele mai importante dedicate inotului in ape deschise pe care numai 154 de inotatori din lume o detin.
Catalina Marinescu, creatoare de bijuterii si de obiecte hand-made, participa in acest week-end in curtea Muzeului Taranului Roman, la targul Piata Taraneasca.
Primul concert din serie prezinta mult aclamatul proiect BEATLES'N'JAZZ, in cadrul caruia se vor auzi vocile invitatilor speciali Catalina Oana Beta si Adrian Nour.
Hyperion este pregatit sa ofere chiar nemurirea sa in schimb pe-o sarutare, insa Catalina nu-si poate depasi conditia. Perfectiunea fiintei celeste este preferata doar ca obiect al contemplarii, insa cand este vorba despre a experimenta jocul iubirii, Catalin, viclean copil de casa, este mult mai potrivit.
E mai mult decat toleranta, sa invete ceva de la fiecare tara, de la fiecare traditie si despre fiecare sarbatoare", ne-a spus in exclusivitate pentru www.estiri.ro Catalina Gardescu, Director of Admissions and External Relations.
Catalina Tudose. ... Catalina Tudose, pentru B365.ro. Bugetul total al investitiei pentru "Centrul de Cercetare Translationala in Psihiatrie si Neurostiinte" ajunge la suma de 71.580.476 lei, din care cheltuielile eligibile sunt in valoare de 58.085.436 lei, restul sumei fiind asigurata din bugetul de stat.
In locuri cum ar fi largul coastelor insulei Santa Catalina din California sau in largul coastei Cabo Rojo din sud-vestul insulei Puerto Rico au fost vazute multe OSN/OZN-uri.
Descoperirea a fost realizata de Kacper Wierzchos si Theodore Pruyne, cercetatori in cadrul Catalina Sky Survey, un proiect de la Universitatea din Arizona finantat de NASA. Specialistii de la Catalina ajuta NASA sa descopere obiecte ce se apropie de Pamant si ar putea pune in pericol planeta.
Catalina de 18 ani, I. ... Catalina, ajutată N. I. i-a solicitat unui barbat 500 de lei, in vederea restituirii bunurilor furate si l-a obligat sa retraga de la un bancomat suma de 2.000 de lei, pe care ulterior si i-a insusit.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
google-analytics.com