Cautare

1675 de rezultate pentru "accident botosani" (3.61 secunde)
In marile orase din tara problema nu este atit de acuta insa locuri ca Botosani insa au fost pur si simplu uitate si lasate sa se descurce asa cum pot.
Sedusi de parfumul operei eminesciene, zeci de scriitori romani si de alte nationalitati se aduna an de an la Botosani ca sa cinsteasca memoria Poetului si alte lichide specifice.
FC Botosani - Gaz Metan Medias 2-1 Liga 1 / Sezon 2021-2022 Etapa 20 Au marcat: Roman 61, Edjoma 84/ Yuri 74 Echipe de start FC Botosani:
Nimeni in afara de Doina Micsunica Dretcanu, deputat de Botosani, care ieri, la conferinta de presa a PSD Botosani s-a plins mai ceva ca sinistratii prin ce pericole a trecut ea cind venea de la Bucuresti la Botosani ca sa stea de vorba cu tara.
Volumul creditelor de consum este la Botosani, conform bancherilor, mult mai mic decit media pe tara.
Lansat cu mare vilva de fosta administratie a municipiului Botosani si finalizat cu ceva mai putina zarva sub actuala, Incubatorul de afaceri aflat pe locul fostului bazar Libertatea este un fel de hala enorma.
Pentru toate astea, Consiliul local a socotit de cuviinta sa ii acorde titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Botosani, gest care, la drept vorbind, ar fi putut fi facut ceva mai demult.
Desemenea Mihai Balta, fostul presedinte al PSD Botosani a fost chemat de actualul presedinte Contac la treaba la partid.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Daca se raporteaza vinzarile la populatia zonei unde se vinde ziarul, Monitorul de Botosani trece pe primul loc din tara. ... Iar alegerea unui anume ziar inseamna foarte mult, ginditi-va ca numai in Botosani la un moment dat erau vreo 12 ziare si saptaminale.
REZUMAT | FC Botosani - Dinamo 4-0. ... FC Botosani: Pap - Braun, Dawa, Seroni, Tiganasu - Harut, Edjouma, Dican - Tircoveanu, Roman, Silva Rezerve:
REZUMAT | FC U Craiova - FC Botosani 3-2. ... Mogosanu - Blidar, Compagno, Marquet, Ondaan, Paramatti, Pop FC Botosani: Papa - Braun, Harut, Dawa, Tiganasu - Dican, Edjouma, Papa - Tircoveanu, M.
FC Botosani - Clinceni 2-0 Liga 1 / Sezon 2021 - 2022 Etapa 26 Marcatori: ... FC Botosani: E. Pap - Harut, Dawa, Seroni, Neciu - E.
Daca la nivel national parerile sefilor PNL au fost rezervate, rostite diplomatic, la Botosani, Mihai Tabuleac a spus practic pe sleau ca o asa ceva ar fi o utopie, chiar daca nu a folosit acest cuvint.
Farul - FC Botosani 2-0 Etapa 29 - Liga 1 Sezon 2021/2022 Marcatori: ... Gheorghe Hagi FC BOTOSANI: Ed. Pap - Harut, Dawa, Seroni, Dragu - Ed.
Un lucru bun, benefic pentru Botosani este ca exista atitea institutii de cultura pe care se cheltuie 40 de miliarde de lei din putinul adunat de la taxe si impozite. ... In medie, pe fiecare familie din Botosani, se cheltuie un milion de lei pentru institutiile de cultura.
FC Botosani: Eduard Pap - Christopher Braun, Aurelien Dawa, Alin Seroni, Alexandru Tiganasu - Denis Harut, Victor Dican, Enriko Papa (cp) - Jaja Silva, Mihai Alexandru Roman, Sebastian Mailat Antrenor:
Politistii din Botosani au gasit o arma cu luneta ce fusese ingropata langa o groapa de gunoi din comuna Mitoc, judetul Botosani.
Gigi Becali (64 de ani) a anuntat la o zi dupa meciul cu Rapid, pierdut cu 0-2 de FCSB, ca este dispus sa ii cedeze gratis pe Razvan Oaida (24 de ani) si Denis Harut (23 de ani) la FC Botosani.
Partida dintre FC Botosani si Farul Constanta din etapa a patra din Liga 1 s-a incheiat cu o remiza, scor 1-1. Chiar daca nu s-au marcat multe goluri, cele doua formatii au facut un adevarat spectacol fotbalistic pe terenul din Botosani.
google-analytics.com