Cautare

1675 de rezultate pentru "accident botosani" (2.78 secunde)
Odata cu aprobarea bugetului consolidat de stat pe 2010, exista sanse reale ca drumul Botosani-Suceava sa fie reabilitat in cursul acestui an.
Magistrala de gaz Harlau-Botosani este urmarita de ghinion. ... Cei aproape 65 de kilometri ai conductei Harlau-Botosani au fost finalizati in aprilie, desi ar fi trebuit dati in folosinta in 2008. ... Au inceput lucrarile si la conducta de gaz Botosani-Bucecea, acestea derulandu-se pe vechiul traseu.
Constanta si Botosani au inregistrat intr-un an de criza, 2008, cea mai mica rata a somajului, din 1990 pana astazi. ... Botosani:
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Cu toate ca drumul Botosani-Suceava a beneficiat de o reabilitare completa anul trecut, nu se incadreaza in standardele unui drum de trafic rapid.
In cazul judetului Botosani in urma masurilor propuse, se estimeaza o crestere cu 3.200 de locuri de munca in 2016 si cu inca 1.700 in urmatorii ani.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str.
Cartea a fost publicata la Editura Agata din Botosani. ... Gheorghe" Botosani, orasul Botosani; 2003 - 2007: Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Isi petrece copilaria si primii ani de scoala la Botosani: ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr. ... In copilarie a frecventat Cercul de Teatru al Casei Pionierilor din Botosani, condus de actorul Stelian Preda de la Teatrul Mihai Eminescu din localitate ;
PSD considera ca primirea fostei judecatoare a Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, in PNL Botosani este un nou pas spre "Coalitia Basescu". ... Doina Federovici, sefa de campanie a PSD Botosani a declarat ca "Aspazia Cojocaru reprezinta votul care in 2012 a inclinat balanta.
Aceste obiective au fost prioritate in aceste programe, iar pana la finalul anului aceste 500 de scoli vor fi finalizate si dotate cu mobilier, in asa fel incat copiii sa aiba la dispozitie 500 de imobile in care sa invete in conditii bune si foarte bune Concret in judetul Botosani cu sprijinul finantarii primite de la Ministerul Dezvoltarii au fost finalizate mai multe unitati de invatamant, altele fiind in diferite stadii procedurale si ma refer aici la unitatile de invatamant din comunele Romanesti, Rachiti, Suharau, Tudora sau Vorniceni.
In judetul Botosani, caminele de batrani sau unitatile de asistenta medico-sociala sunt putine fata de cererea existenta. ... In aceste conditii inchiderea unui camin pentru batrani - care se intrevede la orizont - este paradoxala.Singurul camin de stat pentru batrani nevoiasi din judetul Botosani este la Trusesti.
Un angajat al IPJ Botosani a fost retinut astazi de procurii DIICOT intr-un dosar de prostitutie si trafic de persoane. ... Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis.
Reporteri ai Monitorului au stat mai mult de o saptamina printre oamenii din Botosani care au plecat la munca la italieni, asa ca sintem in masura sa va relatam de la fata locului.
Daca Alianta, la Botosani, a gasit pentru postul de prefect un individ convins ca presa e cumparata ca sa scrie impotriva lui, inseamna ca Botosani va pierde de doua ori, mai ales un cameraman atestat sa filmeze nunti si botezuri.
Fara indoiala, asa este, numai ca in realitate stim cu totii ca nu despre italienii prezenti la Botosani este vorba, chiar daca, in scripte, lucrurile stau astfel. ... Adevaratii bani investiti de italieni in Botosani sint insa aceia care ii trimit miile de localnici aciuati vremelnic in Peninsula.
Pai noi avem deputati care au luat 5% din voturi la alegerile pentru primar la Botosani sau n-au putut iesi primar la Darabani.
Un important om politic din Botosani, invitat de catre un ziarist al Monitorului la un talkshow la Radio Fix, dupa emisiune, s-a declarat multumit si a intrebat cit trebuie sa plateasca. ... Asemeni lui, mai multi oameni de afaceri din Botosani fac la fel.
O buna parte dintre ei au poposit la Botosani cu destinatii precise, pentru reabilitari de drumuri si alimentari cu apa potabila ale localitatilor rurale.
Nu cred ca este sofer care, atunci cind calca cu roata masinii in vreuna din numeroasele gropi aflate pe strazile din municipiul Botosani, sa nu rosteasca cu naduf un blestem la adresa edililor, in frunte cu primarul.
google-analytics.com