Cautare

1099 de rezultate pentru "accident banesti" (2.57 secunde)
Salariatii GRIMEX SA Targu Jiu ameninta cu proteste de strada daca nu li se vor acorda celor 270 de angajati, carora le-a expirat preavizul saptamana trecuta, compensatii banesti ca urmare a disponibilizarii.
Fondul de compensare a investitorilor este o societate pe actiuni avand ca obiect exclusiv de activitate colectarea contributiilor membrilor si compensarea creantelor investitorilor provenind din incapacitatea unui membru de a restitui fondurile banesti si/sau instrumentele financiare datorate.
- drepturi banesti pentru activitati de creatie, cunoscute ca drepturi de autor). Potrivit portalului euractiv.ro, Ministerul Finantelor nu a informat nici pana in prezent despre schimbarea cotei de retinere la sursa pe drepturi de autor, respectiv 10%, fata de cea din anii anteriori, care era de 15%.
La sfarsitul anului trecut, guvernul a lansat un program de acordare de ajutoare banesti pentru persoanele cu venituri mici care locuiesc la casa si care utilizeaza gaze naturale pentru incalzirea locuintei si doresc sa achizitioneze centrale termice sau arzatoare automatizate.
In acelasi timp este posibil ca si unii investitori institutionali - fonduri inchise de investitii - sa-si diminueze participatiile in cadrul SIF-urilor, cu intentia de a-si plasa disponibilitatile banesti in alte instrumente financiare.
Cardul este un instrument de plata electronica, securizat si individualizat, care permite utilizatorului sau sa foloseasca disponibilitatile banesti proprii dintr-un cont deschis pe numele sau la emitentul cardului si/sau sa utilizeze o linie de credit, in limita unui plafon stabilit in prealabil.
Insolventa este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile, printre care se numara cele catre buget, furnizori sau salariati.
Impozitul pe veniturile agricole s-a majorat la 2%, aplicindu-se doar veniturilor banesti si va fi aplicabil din 2008. Cistigurile la bursa ramin neschimbate, adica unu% pentru titlurile detinute peste un an si 16% pentru cele detinute sub un an.
Potrivit reprezentantilor institutiei, aceasta masura nu va afecta clientii care isi primesc in prezent pensia intr-un cont deschis la CEC, acestia continuand sa-si ridice drepturile banesti de la aceasta banca.
Soldatii si gradatii voluntari vor semna un contract pe o perioada de pana la patru ani si vor dispune de o solda lunara si alte drepturi banesti.
Adeverintele contin insa doar acele drepturi banesti pentru care s-a platit o contributie la Fondul de Pensii si nu, spre exemplu, premieri sporadice sau alte drepturi care nu pot fi luate in calcul la stabilirea pensiei".
Ordonanta mai reglementeaza si drepturile banesti care le revin politistilor implicati in misiuni din strainatate, din cadrul fortelor de mentinere a pacii, sub egida ONU, NATO sau a altor organizatii internationale.
Sunt insa suficiente zile intre transele de plata a drepturilor banesti, astfel ca, spre exemplu, numai pentru aceasta transa de plata, pentru numele care incep cu una dintre literele D - L, pensionarii au la dispozitie trei zile pentru ridicarea banilor.
Pe langa comertul cu produse contrafacute, in Romania au aparut si fraudele electronice, culmea acestui tip de infractiune fiind un site web falsificat asemanator celui al Bancii Nationale a Romaniei, prin care autorii lui solicitau celor care il accesau codul PIN de la carduri, chipurile, pentru a strange donatii banesti in vederea ajutorarii sinistratilor.
Statisticienii spun ca ponderea acestor preturi in totalul cheltuielilor banesti ale populatiei se reflecta intr-un procent de 6,1. Scaderi de preturi, in grupa marfurilor alimentare, au fost inregistrate la zahar cu 1,67%, precum si la legume si conserve din legume cu 8,81%.
Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia acorda dividende in valoare totala de circa 80 de milioane de lei pentru detinatorii de actiuni reziduale care nu si-au incasat drepturile banesti in ultimii trei ani, a anuntat ieri Florian Teodor Buzatu, vicepresedintele Consiliului de Administratie al societatii.
Statul roman si-a propus sa-si diminueze cat mai mult in viitor gradul de implicare in plata drepturilor banesti catre segmentul tot mai mare din populatie constituit de pensionari, urmand astfel exemplul tarilor dezvoltate in care sectorul pensiilor private este dominant comparativ cu cel al asigurarilor sociale de stat.
Statul roman si-a propus sa-si diminueze cat mai mult gradul de implicare in plata drepturilor banesti catre segmentul tot mai mare din populatie constituit de pensionari.
Curtea de Apel a stabilit si un precedent odata cu actiunea introdusa de un electrician impotriva deciziei de concediere, instanta stabilind ca angajatorul trebuie sa-i achite acestuia drepturile banesti de care a fost lipsit in perioada cuprinsa de la data emiterii deciziei de desfacere a contractului de munca si pina la reintegrarea sa efectiva, si nu pina la data la care s-a pronuntat prima instanta.
In evidenta AJOFM Dolj exista si aproximativ 13.200 de persoane fara slujba, care nu beneficiaza de drepturi banesti. "Potrivit legislatiei in vigoare, in functie de stagiul de cotizare, indemnizatia de somaj se primeste pentru o perioada de 6,9 sau 12 luni", a spus Laura Nicolaescu.
google-analytics.com