Cautare

1099 de rezultate pentru "accident banesti" (3.33 secunde)
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Urmare a pozitiei adoptate la inceputul anului fata de situatia din Serviciul de Protectie si Paza, directorul institutiei platita din bani publici refuza sa-mi achite in totalitate drepturile banesti conform cu prevederile Legii 138/1999.
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
raspunde de efectuarea inventarierilor periodice si anuale ale gestiunilor de valori materiale si banesti si de valorificarea rezultatelor acestora; 28.
Mai mult, daca parlamentarii sint in vacanta, atunci ei vor fi convocati de urgenta pentru a dezbate o astfel de problema. Proiectul legislativ cuprinde o multime de gratuitati si drepturi banesti pentru parlamentari, multe dintre ele fiind deja in vigoare.
Astfel, actele accepate sunt decizia referitoare la obligatiile de plata accesorii,etitlul executoriu,, somatia, adresa de infiintare a popririi, adresa de infiintare a popririi asupra disponibilitatilor banesti, instiintare poprire,iinstiintare privind stingerea creantelor fiscale siizinstiintare privind stingerea creantelor fiscale in urma distribuirii sumelor platite in contul unic.
Schimbarea destinatiei fondurilor banesti sau a resurselor materiale, fara respectarea prevederilor legale, daca fapta a cauzat o perturbare a activitatii economico-financiare sau a produs o paguba unui organ ori unei institutii de stat sau unei alte unitati dintre cele la care se refera art.
Ulterior, mineralierul a fost abandonat de Blue Ocean intr-un port turcesc si retras de Petromin abia in martie 2003 (desi putea face acest lucru la sapte zile dupa ce navlositorul a incetat plata chiriei), cand acumulase deja plati restante in valoare totala de peste 940.000 USD (din care 266.029 USD chiria restanta, cu dobanzi si penalitati, 521.360 USD serviciile portuare si 185.435 USD reprezentand drepturile banesti ale echipajului).
ßedinta Senatului s-a impotmolit la momentul votului propunerii legislative privind acordarea drepturilor banesti cuvenite persoanelor care detineau la 1 martie 1990 economii la CEC sub forma de obligatiuni si carnete de economii, inclusiv a depozitelor pentru obtinerea unui autoturism Dacia.
Banca deschide contul de card sau contul curent pe numele clientului beneficiar de drepturi banesti la solicitarea acestuia sau, dupa caz, la cererea reprezentantului sau legal ori a mandatarului desemnat de acesta prin procura speciala, emisa conform legii.
Un alt motiv prin care va fi argumentata o astfel de masura este cresterea "motivatiei banesti" a demnitarilor fata de tentatiile coruptiei.
Aproximativ 6.500 de persoane din judetul Dolj, beneficiare de prestatii sociale acordate prin Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie (DMSSF) Dolj, nu si-au ridicat in ultimii trei ani drepturile banesti.
Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca legea privind salarizarea si alte drepturi banesti ale personalului din administratia centrala a Ministerului Afacerilor Externe precum si ale diplomatilor este constitutionala.
Consilierul Camelia Plesca a propus un amendament la acest punct de pe ordinea de zi in care propunea procedura si criteriile de acordare a acestor facilitati fiscale sau ajutoare banesti in valoare de 100 de RON pentru persoanele cu handicap.
Potrivit raportului comisiei de regulament, deputatii care cumuleaza mai mult de cinci absente nemotivate la sedintele Camerei Deputatilor si mai multe de trei absente nemotivate la sedintele comisiilor, in cursul unei sesiuni, vor trebui sa-si justifice in scris absentele, in caz contrar isi vor pierde, in termen de sapte zile, drepturile la indemnizatie, la diurna si celelalte drepturi banesti, corespunzator absentelor nemotivate.
Potrivit declaratiilor de avere pe care le-am consultat, nici unul nu are conturi banesti, in schimb sunt datori vanduti la banci, iar locuintele pe care le poseda sunt de regula mosteniri sau cumparate cu ani buni in urma.
"Cu toate ca ANP sustine ca ne-au acordat toate drepturile banesti, 25 de penitenciare au primit somatii de plata de la diversi furnizori in valoare de 112 milioane de lei.
Consilierii municipali din Banie nu suporta gandul de a renunta la drepturile banesti legale, ba chiar nici la cele nelegale, desi nici unul dintre ei nu traieste din indemnizatia publica si are suficienti bani sa-si plateasca telefonul.
"Daniel ii marturisea presedintelui PRM, dupa o cina pe care o luasera impreuna la Strasbourg, cum si-a vandut Patriarhul Teoctist sufletul Satanei, facand propaganda electorala, pentru turul II al alegerilor prezidentiale din decembrie 2000, in favoarea lui Ion Iliescu, in schimbul unor promisiuni banesti (tot pentru Catedrala), venite de la Viorel Hrebenciuc, Razvan Theodorescu s.a.
google-analytics.com