Cautare

17851 de rezultate pentru "accident baia mare" (3.71 secunde)
Un incendiu puternic a izbucnit la cantina unui colegiu din Baia Mare. Acoperisul cladirii a luat foc din cauze inca necunoscute.
Minorul de 13 ani din Baia Mare a intrat pe un site si a comandat nu mai putin de 15 kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2, F3 si F4, solicitand livrarea acestora pe adresa scolii unde el este elev.
O femeie a iesit dezbracata dintr-o sectie de Politie din Baia Mare. Familie tinerei ii acuza pe agenti ca au dezbracat-o si au scos-o in strada.
A fost scandal urias in Baia Mare. Un echipaj de Politie a fost agresat de doi barbati si doua femei care petreceau intr-un bloc.
Potrivit Biroului Electoral Judetean, gorjenii au iesit in numar mare la vot, judetul clasandu-se pe locul 16 la nivel national, cu 58,85% participare la vot. ... Este vorba de Gheorghe Alpredi la Glogova, Dumitru Turbaceanu la Baia de Fier si Rucsandra Draghici la Saulesti.
Gabriela Boerescu) Vara inseamna mare, apa, balaceala, piscine si spa-uri, dar totusi, baia in piscina are si efecte neplacute asupra pielii corpului si a tenului, asa ca este necesara cunoasterea a cateva trucuri despre protectia impotriva clorului din piscina.
Iata factorii care cresc considerabil riscul de infarct sau accident vascular:
Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral. ... Tot Organizatia Mondiala a Sanatatii a plasat Romania printre tarile care se afla pe primele locuri in lume in privinta mortalitatii dupa un accident vascular cerebral.
Tragedii pe sosele Ultimul accident produs din cauza vitezei excesive a fost inregistrat in judetul Dolj pe 25 august. ... Un alt accident mortal a fost produs pe 28 august de un tanar care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton.
Constantin Mihutescu a piedut alegerile din Baia de Fier, in ciuda faptului ca in ziua alegerilor a beneficiat de prezenta in localitate a premierului Victor Ponta. Intrucat are domiciliul in Baia de Fier, primul ministru a mers duminica in localitatea gorjeana pentru a putea vota.
• In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
Baia de aburi. Inhalarea aburilor ajuta la ameliorarea si indepartarea excesului de mucus din nas. Ca sa fie si mai eficient poti adauga si un ulei esential antimicrobian, de exemplu cimbru, eucalipt, menta.
Focul a pornit din baia personalului. Din fericire, nu sunt victime. Nu a fost nevoie ca personalul sau pacientii sa fie evacuati.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
In mare parte, nesiguranta era indusa de votul secret - practica inedita pentru PSD-istii obisnuiti sa voteze la ordin si in conformitate cu listele date de sefi.
Inspectoratul General al Politiei Romane a mai comunicat ca autovehiculele implicate in accident au fost ridicate si transportate la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, dupa efectuarea fotografiilor judiciare si a cercetarilor la fata locului. ... Premierul este recidivist Premierul Tariceanu nu este la primul accident de motocicleta.
Domnului Branko RADULOVIC Vicepresedinte al Parlamentului din Muntenegru Stimate domnule vicepresedinte, Ingaduiti-mi sa ma folosesc de aceasta ocazie pentru a va transmite in numele Senatului Romaniei si al meu personal cea mai sincera recunostinta pentru modul in care autoritatile muntenegrene au colaborat cu autoritatile romane pentru a acorda ajutor in cazul tragicului accident suferit duminica in Muntenegru de autocarul cu turisti din Romania.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
In aceste conditii, la mare cautare sunt 9 independenti, dar si cei 17 parlamentari ai minoritatilor, care, desi la putere, dau emotii Coalitiei de aceasta data. ... Uselistii l-au chemat inclusiv pe deputatul Ioan Chisalita, aflat intr-o perioada de recuperare dupa un accident grav.
google-analytics.com