Cautare

17845 de rezultate pentru "accident baia mare" (3.83 secunde)
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
In vizita la neamuri Codrut Seres a fost simbata la Baia Mare pentru o intilnire cu directorii sucursalelor din nord-vestul tarii a companiilor si regiilor nationale aflate in subordinea ministerului.
In ziua praznicului Bobotezei, in timpul Sfintei Liturghii, dupa Rugaciunea Amvonului, se iese in procesiune, in curtea bisericii sau la rau, unde se face Sfintirea cea mare a apei sau Agheasma Mare, dupa randuiala alcatuita de Sfantul Sofronie, Patriarhul Ierusalimului.
Si pentru ca am o colectie destul de mare de leacuri de gradina m-am hotarat sa o impartasesc cu dumneavoastra, poate va ajuta pe cineva care are bataturi netratate.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
HCM Roman are 9 puncte acumulate, la fel ca alte patru echipe (CSM Ploiesti, Universitatea Neptun Constanta, CSM Bucuresti si HCM Baia Mare), formatia moldoveana facand 5 puncte numai in luna ianuarie.
- Cum ti se pare Capitala fata de orasul tau natal, Baia Mare? ... - La ce provocari a trebuit sa faci fata intr-un oras mare, cum e Bucurestiul? ... Ne-am revazut pe la diferite alte festivaluri, inclusiv la "Ursuletul de aur" din Baia Mare si.ne-am tinut minte.
Sala mare a Primariei Craiova a gazduit ieri Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania, organism infiintat in urma cu 17 ani cu scopul de a sprijini si reprezenta interesele autoritatilor administratiei publice locale.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prelua datorii, in limita a 183,609 milioane de lei noi (circa 1.836 de miliarde de lei vechi), pe care exploatatiile miniere Minvest Deva, Remin Baia Mare, Cuprumin Abrud si Moldomin Moldova Noua le au catre filiale ale Electrica, se arata intr-un proiect de ordonanta de urgenta intocmit de Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
cultura de microalge, care, in plus, asigura o productivitate de ulei 60 de ori mai mare decat rapita.
In acest articol vrem sa va prezentam cateva sfaturi interesante si extrem de utile care va vor ajuta sa igienizati baia,iar cea mai buna parte este ca nu te costa o avere. Nimanui nu ii place sa curete baia,dar acest lucru trebuie facut.
Festivalul Pestelui este un veritabil paradis pentru iubitorii de fructe de mare, dar si pentru pescari. ... Sarbatoarea Castanelor din Baia Mare Situat in inima Maramuresului, Baia Mare devine anual scena unei sarbatori cu adevarat inedite:
Portarul gruparii Gaz Metan Severin, Mihai Stetca, s-a declarat bucuros de victoria categorica, scor 4-0, obtinuta de formatia sa la Baia Mare, orasul din care a pornit in fotbal, in fata celor de la FC Maramures.
Senatorul PRM Doru Liviu Bindea a murit ieri, in jurul orei 11.00, la domiciliul sau din Baia-Mare, din cauza unui infarct miocardic.
Un alt pretendent la fotoliul de primar este candidatul independent Mircea Dolha, fost lider al organizatiei PSD Baia Mare si viceprimar al municipiului.
google-analytics.com