Cautare

17845 de rezultate pentru "accident baia mare" (3.37 secunde)
Paul Seling a luat la tinta de curand fatada Muzelului de Mineralogie Victor Gorduza din Baia Mare, pe care a umplut-o cu post-it-uri de culoare roz.
Daca as fi din Baia Mare si cineva mi-ar bloca acum rotile la masina, nu as plati nicio amenda. ... Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare. ... primarul din Baia Mare a incercat sa le boicoteze lansarea candidatilor la Primarie.
Baia Mare - FC Arges 0-0 Cupa Romaniei, grupa D Minaur Baia Mare: Costache - Alexe, Lazar, Mondragon, Simion - Gheba, Donca - Ciocan, Stanescu, Chinde - Stanciu Antrenor:
(copil, parinte, nepot etc.) fie a facut un accident, fie a fost vicitima unui accident. ... Aceasta panica face ca atenția persoanei sa se focalizeze doar pe imaginea terifianta a presupusului accident si nu pe buna credinta a celui de la telefon.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. ... Stefan cel Mare, nr.275A, si se intinde pe o suprafata totala de 665 mp, din care suprafata de vanzari este de 484 mp.
Prima care s-a aratat interesata sa cumpere UREX, fosta firma falimentata de brasoveanul Alexandru Crisan junior, a fost Lucia Barzaceanu, persoana fizica din comuna gorjeana Baia de Fier.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Statisticile organizatiei Crucea Rosie Romana arata ca 50% dintre toate decesele cauzate de accidente rutiere se produc la doar cateva minute dupa accident, inainte de sosirea ambulantei, in vreme ce 15% dintre decese se produc in primele patru ore dupa accident.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, a achizitionat o casa in localitatea Baia de Fier, acolo unde se gaseste si Pestera Muierilor, si se pregateste sa devina cetatean al acestei comune, unde ocupatia de baza a localnicilor este cresterea oilor.
Iulia Vana (fosta sefa a TSD Gorj), Scarlat Iriza, ex-deputat, si Constantin Mihutescu, primarul din Baia de Fier, au facut parte din echipa de delegati la Congresul PSD de la Bucuresti.
Al doilea proiect priveste modernizarea a patru kilometri de drum judetean in localitatea Baia de Arama - Mehedinti. ... Tronsonul face parte dintr-o retea de drumuri locale si regionale care leaga DN 67 cu Baia de Arama si apoi cu judetele Caras-Severin, Gorj, Valcea, si Hunedoara.
Chiar daca la inceput iti va parea stresant, cu timpul cel mic se va obisnui cu noua experienta, tu vei fi mai sigura pe tine, iar baia va deveni un moment de placere si relaxare pentru amandoi.
Nu mai poate fi vorba de un accident sau de o coincidenta, ci de executarea comenzii trasate de la Viena :
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
google-analytics.com