Cautare

18986 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (4.09 secunde)
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. ... Doi barbati au fost raniti ieri intr-un accident de circulatie produs pe Drumul National 65, pe raza comunei Valea Mare, in jurul orei 4.30.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. ... Gabriel Pantiru a precizat ca masina a cazut de la o inaltime de aproximativ 25 de metri.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Mai mult, liderul trupei Compact, Teo Peter si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina Lelut Vasilescu si Leo Iorga de la "Compact" au fost la un pas de moarte Dupa ce Paul Ciuci a renuntat la "Compact", cel care i-a luat locul, o perioada, a fost Leo Iorga!
Patru persoane au fost ranite intr-un accident produs azi in cartierul Stupini din Brasov. ... Alte trei persoane sunt ranite, dupa ce o masina nu a acordat prioritate intr-o intersectie.
Am stat 6 ore pentru a solicita numere noi la masina. ... Mi-am busit masina. ... In afara de lovitura din acel moment, masina mai avea o urma a unui accident, la portiera din partea opusa accidentului.
de a distruge trei autoturisme aflate in parcarea Combinatului Doljchim, dupa care si-a incuiat masina avariata si a plecat.
Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. ... Din primele cercetari, politistii sustin ca tanara a zburat pur si simplu cu masina in Olt pentru ca a condus cu viteza.
Comisarul Ioan Dohotaru, seful Politiei Judiciare a PNA la Satu Mare, a afirmat in ultimele doua zile, in mai multe localuri publice si intr-o stare euforica, ca i s-au dat asigurari din partea conducerii centrale a PNA ca nu i se va intimpla nimic si ca are mina libera sa se ocupe de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
In vizita la neamuri Codrut Seres a fost simbata la Baia Mare pentru o intilnire cu directorii sucursalelor din nord-vestul tarii a companiilor si regiilor nationale aflate in subordinea ministerului.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
"Cei mai multi lucreaza in constructii, un domeniu foarte periculos si care nu ofera nici un fel de pro-tectie in cazul unui accident daca angajatul nu are carte de munca.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Procedura de constatare amiabila de accident se aplica de mult timp in majoritatea statelor europene si are rolul sa simplifice circuitul obtinerii de catre persoana prejudiciata a despagubirii la care este indreptatita in baza asigurarii.
Gravul accident de autocar, care a provocat duminica seara 38 de victime si ranirea a zece persoane, in apropiere de Avellino, langa Napoli, in regiunea Campania din sudul Italiei, se afla luni in atentia principalelor publicatii din Peninsula.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
google-analytics.com