Cautare

18986 de rezultate pentru "accident baia mare masina" (3.80 secunde)
Modelul testat de noi ascundea sub capota un motor V6 de 3,5 litri cu 298 CP, masina cu tractiune pe spate si cutie manuala cu sase rapoarte. ... Pana la aceasta viteza, masina nu a dat nici cel mai mic semn ca ar pierde din putere.
Ti-ai cumparat masina dintr-un parc auto second hand din strainatate, dar nu ai avut posibilitatea sa îi faci verificari temeinice. ... Masina ar fi putut rula lejer 100.000 de kilometri, deci trebuie schimbata distributia.
Masina porneste prin apasarea unui buton plasat în stânga volanului. ... Nu sunt singur în masina. ... Îmi povesteste câteva lucruri despre masina. ... Masina se conduce usor, chiar daca nu sunt eu obisnuit cu ea.
Impala este cea mai cunoscuta marca de masina produsa de concernul american General Motors.
Cu alte cuvinte, o persoana fizica si-a cumparat o masina dintr-un stat membru UE. ... Vine cu masina in tara si ajunge la Fisc, unde, obligatoriu, mai plateste o data TVA (19%) si abia dupa aceea autoturismul sau poate fi inmatriculat in Romania.
Tata Nano - cea mai ieftina masina din lume - ar putea ajunge si in Romania, scrie presa indiana .
Cum supravietuiesti fara aer conditionat cu masina, la drum lung, pe canicula Se intampla multor soferi sa porneasca la drum lung, pe canicula, cu sistemul de aer conditionat defect, ineficient din cauza lipsei freonului, sau cu o masina care nu dispune de aceasta optiune din fabrica.
Pe 26 noiembrie 1979, in primele ore ale noptii, in Cergy-Pontoise (Val d’Oise, Franta), trei tineri plecau cu o masina sa vanda la piata niste blugi.
Din neglijenta sau de oboseala, multi parinti isi uita copiii in masina, mai precis intr-un cuptor incis. Cateva minute sunt suficiente pentru ca cei uitati intr-o asemenea masina sa moara.
Unul dintre sustinatorii violatorilor a speriat-o ca da cu masina peste ea chiar in curtea liceului. ... Cum a vazut-o, a pornit masina si a trecut la intimidare, milimetric pe langa ea. ... Baiatul se afla la volanul unui autoturism si cand a vazut-o a simulat ca o calca cu masina.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Cum va spuneam, m-a socat sa vad la tv asemenea coloane de masini prinse in zapada, cu oameni inghetati, fara combustibil, eventual si cu copii in masina. ... Plus ca degeaba merge masina, daca tu nu mai vezi soseaua.
Aceasta a cumparat in anul 2008 o masina de la o firma de leasing din Bucuresti si nu a mai achitat ratele. Patru ani de zile masina a fost data in urmarire nationala dupa ce femeia a refuzat sa respecte contractul incheiat cu firma de leasing.
O masina are nevoie de refacerea unghiului de fuga atunci cand cauciucurile se uzeaza rapid si neuniform, cand o masina nu ruleaza drept ci trage intr-o oarecare parte, cand sunt schimbate anumite piese precum capetii de bara.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
google-analytics.com