Cautare

20791 de rezultate pentru "accident baia mare 14 decembrie" (5.21 secunde)
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. ... Doi barbati si o femeie au fost raniti ieri pe DN 65 in urma producerii unui accident de circulatie. ... In accident au fost raniti soferul Volkswagenului si doi dintre pasagerii aflati in autoturism.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Grav accident pe DN1. Fiica sefului ISU Prahova a decedat Un grav accident rutier a avut loc, sambata, pe DN1, in zona localitatii Barcanesti, soldat cu o victima si patru raniti.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
In ultimele zile s-au activat, din nou, tot felul de impostori si propagandisti mercenari care repeta cu obstinatie neadevaruri, fapte inventate si calomnii la adresa Revolutiei Romane si a celor ce si-au asumat, in Decembrie 1989, atat riscuri cat si raspunderi .
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
"18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea:
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Din luna decembrie, 3.000 de salariati nu mai figureaza in evidentele Casei de Pensii Dolj, pentru ca firmele la care lucrau nu au mai depus declaratiile nominale pentru acestia.
Procurorii lui Lazar rescriu istoria Romaniei pe baza afirmatiilor unui general care a participat la reprimarea sangeroasa a revolutiei de la Timisoara, din 17-20 decembrie 1989 AmosNews: ... Anuntul privind solicitarea interventiei militare a URSS a fost facut la TVR, pe 23 decembrie, la ora 10:30 dimineata.
In ziua praznicului Bobotezei, in timpul Sfintei Liturghii, dupa Rugaciunea Amvonului, se iese in procesiune, in curtea bisericii sau la rau, unde se face Sfintirea cea mare a apei sau Agheasma Mare, dupa randuiala alcatuita de Sfantul Sofronie, Patriarhul Ierusalimului.
Si pentru ca am o colectie destul de mare de leacuri de gradina m-am hotarat sa o impartasesc cu dumneavoastra, poate va ajuta pe cineva care are bataturi netratate.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
HCM Roman are 9 puncte acumulate, la fel ca alte patru echipe (CSM Ploiesti, Universitatea Neptun Constanta, CSM Bucuresti si HCM Baia Mare), formatia moldoveana facand 5 puncte numai in luna ianuarie.
- Cum ti se pare Capitala fata de orasul tau natal, Baia Mare? ... - La ce provocari a trebuit sa faci fata intr-un oras mare, cum e Bucurestiul? ... Ne-am revazut pe la diferite alte festivaluri, inclusiv la "Ursuletul de aur" din Baia Mare si.ne-am tinut minte.
Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
Iata cum va fi vremea in intervalul 20 noiembrie - 3 decembrie, in fiecare regiune a tarii: ... Astfel, intre 23 si 26 noiembrie vremea va deveni calda, cu temperaturi diurne de 13 -14 grade si nocturne de aproximativ 4 grade.
google-analytics.com