Cautare

20791 de rezultate pentru "accident baia mare 14 decembrie" (3.68 secunde)
Echipa de handbal junioare III a Colegiului Tehnic Energetic din Ramnicu Valcea s-a calificat weeekend-ul trecut, la Baia Mare, de pe prima pozitie la turneul final al acestei competitii, care se va desfasura in perioada 30 mai - 3 iunie intr-o localitate ce va fi desemnata in perioada urmatoare de Federatia Romana de Handbal.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
1 Decembrie, o zi prea mica pentru romani? Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Cod rosu in 4 judete Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a actualizat avertizarea de cod rosu, pentru intervalul luni, ora 14.00 - marti, ora 16.00, pentru cursul mijlociu al Siretului (sectorul aval Lespezi -Dragesti) si pentru Prut (sector amonte Stanca Costesti), aferente judetelor Botosani, Neamt, Iasi si Bacau.
In urma unor actiuni informative si de monitorizare, ce s-au derulat pe parcursul mai multor zile, politistii de frontiera mehedinteni impreuna cu ofiteri din cadrul Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna au stabilit ca, in noaptea de 5 spre 6 august, doua persoane din Craiova urma sa efectueze un transport ilegal de tigari pe ruta Baile Herculane - Baia de Arama - Targu Jiu - Filiasi - Craiova.
Prima zi de iarna astronomica sau solstitiul de iarna din emisfera nordica a Terrei are loc anual in jurul datei de 21 decembrie. Potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu, solstitiul de iarna va avea loc in 2014 pe data de 22 decembrie, la ora 01.03, ora Romaniei.
Asa cum deja ati aflat, Stefan Hrusca revine in tara in luna decembrie, pentru a le oferi romanilor un turneu national!
Sergiu Nicolaescu, care suferea de o afectiune digestiva cronica benigna, a fost operat pe 28 decembrie, pe cale laparoscopica, la Spitalul Elias, interventia chirurgicala fiind impusa de evolutia clinica.
2 din 26 decembrie 1989 (a doua zi dupa condamnarea si executarea cuplului dictatorial Nicolae si Elena Ceausescu), care avea supratitlul "Reporter de front", titlul "Blugii ne erau plini de sange" si subtitlul "Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri".
La 15/28 noiembrie 1918, a avut loc al doilea mare moment din procesul de reintregire nationala a statului roman, cand Congresul general al Bucovinei, format din reprezentantii alesi ai romanilor si ai nationalitatilor din Bucovina, a hotarat, in unanimitate ''unirea neconditionata si pe vecie a Bucovinei, in vechile ei hotare pana la Ceremus, Colacin si Nistru cu regatul Romaniei''.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Pentru moment, scorul in marile confruntari este 2-1, daca adaugam si alegerile pentru primar din Baia Mare. ... Sa demontam propaganda celor de la putere si sa le aratam oamenilor cat de mare este vina puterii pentru raul care ni se intampla.
Totusi, toate studiile analizate subliniaza ca, in comparatie cu celelalte momente ce au loc, nu exista unul cu risc mai mare de accident vascular ca perioada de doua ore ce urmeaza unei explozii de furie.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Magistratii Judecatoriei Baia Mare au admis ieri cererea primarului municipiului, Cristian Anghel, de intrerupere a executarii pedepsei de doi ani si sase luni de inchisoare, pentru o perioada de 30 de zile.
Locuitorii municipiului Baia Mare isi voteaza, duminica, noul primar al orasului, dupa ce timp de aproape un an administratia locala a fost condusa de fostul viceprimar Istvan Ludescher. ... Pentru organizarea scrutinului electoral, Consiliul Local Baia Mare a alocat din bugetul local suma de 269.000 lei.
google-analytics.com