Cautare

3170 de rezultate pentru "accident ardud 30 05 2011" (3.35 secunde)
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
In perioada 2008-2011, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a cheltuit, prin "fondul la dispozitia presedintelui", aproape 5,4 milioane de euro, ceea ce inseamna, in medie, aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare zi lucratoare, se arata intr-o scrisoare deschisa adresata de Ion Branescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, CCIR, Camerelor de Comert si Industrie Judetene si Uniunii Camerelor Bilaterale.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
BILANT Ce au facut guvernantii in anul 2011:53 km de autostrada, trei stadioane si un pasaj Inaugurarea a 53 de kilometri de autostrada, construirea a trei stadioane si terminarea pasajului Basarab. Acestea sunt principalele realizari ale guvernantilor in anul 2011.
Messi a fost cel mai bun marcator din Liga Campionilor, cu 12 reusite, si a inscris 31 de goluri in campionatul Spaniei in sezonul 2010-2011. In sezonul 2011-2012 a punctat de 17 ori in campionat si de sase ori in Liga Campionilor.
Anul media 2011: ... Facebook, crestere de 53% si scadere a postarilor in blogosfera Conform indexului Zelist, anul 2011 s-a dovedit a fi un an bun pentru presa online, aceasta inregistrand o crestere de aproximativ 50%.
De asemenea, modificarea legislativa stipuleaza reducerea stagiului complet de cotizare de la 30 la 25 de ani pentru personalul artistic care a realizat cel putin 20 de ani in locurile de munca respective (anexa nr.4).
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital si ranirea usoara a pasagerei de pe motocicleta, N. ... La data de 13 martie 2011, in jurul orei 19:45, N.
Adrian Nastase a cistigat in Carei, Tasnad, Moftin, Prilog, Doba, Ardud sau Sanislau, in timp ce Traian Basescu a cistigat in Negresti-Oas sau Crucisor.
Cind este vorba despre "Carpatina Ardeleanaā€¯, presedintele Szabo devine brusc amnezic Cu inevitabile interventii din partea fostului primar de Halmeu, liberalul Alexandru Panea, referitoare la oportunitatea alocarii de sume mai mari proaspatului oras Ardud, pentru a fi ajutat sa se puna la punct cu infrastructura, alte 5 proiecte de hotarire au fost aprobate de consilieri.
Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a intalnit cu aproximativ 100 de pensionari in parcul din centrul localitatii Ardud, din judetul Satu Mare.
Potrivit lui Borbely, este vorba de castelul Karolyi din Ardud (Satu Mare), proiectul de reabilitare a acestuia avand o valoare de sase milioane de euro.
Neintelesul nu apare decat atunci cand te intorci la izvoarele existentei, cand te asezi pe margine si o privesti in intregul ei. Un anotimp intarziat Radu Sergiu Ruba s-a nascut la Ardud in judetul Satu Mare in anul 1954.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
"Nu este cel mai grav accident colectiv de munca din Romania, insa cu siguranta este cel mai grav din ultimii zece ani in Capitala", a spus directorul.
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com