Cautare

13146 de rezultate pentru "accident 11 07 2010 bucuresti" (3.40 secunde)
Reducandu-ti riscul de a face un infarct de miocard sau un accident vascular cerebral, investesti intr-o viata mai lunga si intr-un viitor mai bun. ... Atunci cand in sangele tau este prea mult colesterol ai un risc crescut de infarct de miocard si de accident vascular cerebral.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
"In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. ... Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti: ... Politia crede insa ca soferul mai in varsta este responsabil pentru accident.
Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. ... Imaginile filmate chiar in timpul groaznicului accident sunt socante. ... Soferii implicati in accident au suferit rani grave, dar au scapat cu viata.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Primul accident a fost inregistrat in jurul orei 18.00, pe strada Caracal din Craiova, unde un mecanic auto, angajat al unui service din localitate, a facut praf masina unui client, pe care o conducea pentru a o testa.
Andreea Enache, studenta de 20 de ani care a fost implicata intr-un tragic accident de circulatie, inainte de sarbatori, in urma caruia au murit patru oameni, s-a decis sa vorbeasca.
Grav accident de circulatie in Mehedinti. ... "Am primit un apel la 112 pentru un accident. ... Ambulanta implicata in accident apartinea firmei Renamed si transporta pacienti la o clinica privata de dializa si nefrologie, potrivit NewsIn.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei. ... In cota de contributie individuala de asigurari sociale este inclusa si cota de 3% aferenta fondurilor de pensii administrate privat, majorata de la 2,5% in 2010.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. Liviu de 48 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos. ... Dupa accident conducatorul autoturismului marca Daewoo Matiz a abandonat autoturismul parasind locul faptei.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu: ... La Palatul Sutu, Muzeul Municipiului Bucuresti (Bulevardul Ion C.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
google-analytics.com