Cautare

6511 de rezultate pentru "accident 07 04 2010 braila strada scolilor" (3.96 secunde)
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. ... La Braila noul PROFI se afla pe Aleea Cutezatorilor nr.5, in Complexul Hipodrom.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a onceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
La standul lui Florin Spiridon din Braila, din cadrul targului traditional organizat in Parcul Cismigiu, gasiti si hamuri din piele, pentru cai, facute la Braila de Chirac Alecu, la pretul de 200 RON.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Despre Braiconf Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. ... Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00. ... Placinta cu mac se face la mine la Braila.
Braila In Centrul Vechi din Braila exista inca portiuni din vechile tuneluri folosite de turci, secole la rand - loc tainic unde era ascuns aurul.
Proiectul podului suspendat peste Dunare Braila-Tulcea a ajuns la etapa lucrarilor de relocare a retelelor electrice. Acestea sunt necesare pentru realizarea drumurilor de acces dintre Centura municipiului Braila si pod.
Cu ceva vreme in urma, in cadrul unei intalniri pe tema zonei metropolitane Galati-Braila, cineva a venit cu o idee pentru rezolvarea diferendelor dintre cele doua unitati administrative in privinta a ceea ce se va construi in zona dintre cele doua orase:
Atac la mall in Braila. Un martor ocular la evenimentul ingrozitor care a avut loc la Braila a spus ce a vazut in momentul in care era in zona mall-ului unde un individ a intrat cu masina in oameni.
"Golden Gate"-ul de la Braila, inaugurat de nici doua luni se desurubeaza. Podul rutier suspendat de la Braila care traverseaza Dunarea a fost inaugurat pe 6 iulie.
Astfel, in zilele de 2 si 3 septembrie 2010, Muzeul Judetean din Satu Mare a organizat un simpozion, la care au participat cativa istorici mai putin cunoscuti din Romania si din Ungaria si care a avut un titlu care a iritat majoritatea romaneasca:
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Reteaua tunelurilor craiovene a fost tinuta secreta din ratiuni strategice si in timpuri moderne, gurile de acces in galerii porneau din subsolurile unor vile din zona de centru, vile in care isi aveau domiciliul diverse cadre ala securitatii care aveau ca scop pazirea gurilor de acces (un exemplu clar este o fosta vila de pe strada Stefan cel Mare, care la ora actuala nu mai exista fiind construit sediul IPA Craiova din spatele hotelului Jiul - acesta era un tunel mai scurt facand legatura intre Prefectura si strada Stefan cel Mare).
Dar am vazut cum s-au desfasurat manifestarile de la Braila si ne-am amintit si cum s-au petrecut lucrurile in Galati in ultimii ani. ... Domnule primar, nici Braila nu a stresat porcul! ... da, domnule, decat sa cheltuie bani pentru spectacole, prefera sa cumpere case celor care stau in strada.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Intarzierea platii pensiilor si salariilor din sectorul de stat, ceea ce va antrena reducerea drastica a consumului si proteste de strada.
Mariustuca.ro / Ibuprofenul luat in cantitati mari zilnic mareste riscul de infarct si accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Ibuprofenul, administrat in doze foarte mari, mareste in mod considerabil riscul de infarct sau de accident vascular cerebral (AVC). ... http://www.mariustuca.ro/sanatate/ibuprofen-infarct-accident-vascular-cerebral-4074.html
Varujan Vosganian, vicepresedinte al PNL, a considera ca presedintele Traian Basescu este "un accident al politicii. "Presedintele nostru (Traian Basescu - n.r.) nu este o expresie a politicii, este un accident al politicii.
Presedintele UDMR, Marko Bela, spera ca intelegerea PDL-PRM sa fie "un accident si nu o apropiere pe termen lung", sustinand ca intr-o viitoare formula de guvernare, care sa includa UDMR, ar putea intra reprezentantii PDL dupa clarificarea unor aspecte, dar nu si ai PRM.
google-analytics.com