Cautare

5563 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tjiu la spitalu tudor" (3.08 secunde)
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Publicistul Edward Pastia, de la "Financiarul", comenteaza un studiu realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), "Supravietuirea pe timp de criza". ... cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010.
Guvernele lui Basescu au scazut economia Romaniei cu 7,2% in 2009. ... Conform cifrelor oficiale, economia Romaniei a scazut cu 7,2% in 2009. Inflatia a urcat la 1,68% in ianuarie .
Bloggerii romani au incasat, in 2009, aproximativ 300.000 de euro, 10% dintre acestia avand venituri de peste 1.000 de euro, potrivit studiului BR 2009, derulat de refresh.ro si agentia de publicitate online Standout. La studiu au participat 720 de bloggeri.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia. ... Cozma nu a facut nici o declaratie ziaristilor prezenti in numar foarte mare la poartea inchisorii.
Desfasurarea Forumului Economic "Romania Mare” a permis partidului omonim sa-si precizeze inca o data orientarea - "conservatoare-moderata”, potrivita cu o formatiune "crestina si pacifista” conform etichetarii facute chiar de liderul PRM, Vadim Tudor.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Tudor. Colegiul CNSAS a ramas fara inca un membru, dupa ce - in urma cu doua saptamani - Horia Roman Patapievici a fost “transferat“ de presedintele Traian Basescu la carma Institutului Cultural Roman.
Iesirea lui Corneliu Vadim Tudor din prim-planul activitatii politice de partid, prin retragerea sa temporara intr-o functie onorifica, este vazuta cu ochi buni de catre alegatori. Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Consiliul National al PRM a decis sambata, in unanimitate, revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. El a intarziat de altfel un sfert de ora la sedinta comisiilor reunite de aparare, care au dezbatut ieri la pranz bugetul MApN, din cauza a€žtraficuluia€œ intens al lifturilor.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Tudor. ... PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Cu toate ca demersurile pentru organizarea referendumului care vizeaza demiterea sa au inceput inca din luna iulie a acestui an, primarul Tudor a aflat abia la mijlocul lunii octombrie din presa ca i se pregateste ceva.
Solicitarile publice privind condamnarea comunismului adresate Cotroceniului au capatat consistenta dupa 9 mai 2005, cand presedintele Basescu a fost prezent, la Moscova, la ceremoniile legate de aniversarea Zilei Victoriei impotriva fascismului.
google-analytics.com