Cautare

5563 de rezultate pentru "accident 03 12 2009 tjiu la spitalu tudor" (3.78 secunde)
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. Tudor Gheorghe:
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia. ... Tudor primise acest ordin printr-un decret emis la 10 decembrie 2004.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, de ziua lui de nastere, ca, indiferente de rezultatele alegerilor de duminica, "nu va iesi din politica".
Vadim Tudor, sufocat de procese cu despagubiri de miliarde.
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul.
Evz.ro / Una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor a primit o oferta de munca la Senatul Romaniei Senatorul Haralambie Vochitoiu, impresionat de tragedia din familia lui Corneliu Vadim Tudor, a decis sa le ajute pe fetele si sotia Tribunului.
Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) se "lauda" ca in primele opt luni din acest an numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 12%, iar al persoanelor decedate, cu 17,59%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, in urma actiunilor preventive efectuate de politisti.
ANI il acuza pe liderul TSD Dolj, Florentin Tudor, ca ar fi tinut sa ramana vreme de noua luni si in functia de membru al Consiliului de Administratie al RAT Craiova, desi era consilier local Agentia Nationala de Integritate (ANI) a anuntat miercuri printr-un comunicat de presa ca Florentin Tudor (foto), consilier local PSD in cadrul Consiliului Local Municipal Craiova, a incalcat legislatia privind regimul juridic al incompatibilitatilor.
10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... La multi ani!
Constantin Tudor s-a retras din PSD Inspectorul scolar general al Inspectoratului Scolar Judetean Calarasi, prof. Constantin Tudor, a luat decizia de a se retrage din viata politica. ... Ma asteptam la astfel de atacuri murdare (n.r.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 12. 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria.
Traian Basescu declara, in campania electorala din 2004, ca va pune Guvernul si Parlamentul la munca in slujba cetatenilor daca va castiga. ... In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Mai mult, seara, cand au fost date publicitatii primele estimari facute dupa iesirea de la urne, C.V.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a adresat marti o scrisoare presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu, prin intermediul careia ii solicita acestuia sa fie analizate informatiile referitoare la colaborarea poetului Mircea Dinescu cu Securitatea.
Deputatul PIN a afirmat ca, dupa conferinta de presa de la sfarsitul saptamanii trecute - cand a declarat ca Vadim Tudor a facut politie politica - s-a confruntat cu o serie de injuraturi si amenintari.
Deputatul Daniela Buruiana Aprodu, fost membru PRM, a declarat la Realitatea TV ca formatiunea din care a facut parte este "in disolutie", iar liderul C. ... Tudor "se afla intr-un stadiu avansat de cadavru politic".
Corneliu Vadim Tudor, EXCLUS din PRM.
Maestrul Tudor Gheorghe il sustine pe Victor Ponta la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 Victor Ponta i-a transmis marti lui Tudor Gheorghe cuvinte de multumire dupa ce maestrul si-a aratat sustinerea in cursa prezidentiala si a spus ca l-a votat in primul tur al alegerilor.
google-analytics.com