Cautare

13281 de rezultate pentru "accidend bucuresti ta chibrit 8 iunie" (3.46 secunde)
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
La 30 iunie se deschide ultimul tronson Cernavoda - Medgidia - Murfatlar Mai sunt doua saptamani, iar romanii isi vor vedea un vis cu ochii: vor calatori intre Bucuresti si Constanta pe Autostrada Soarelui.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Liliana Stan, 43 de ani, functionar public, Bucuresti: ... Nina Aliman, 58 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... marea" Mihaela Florea, 50 de ani, asistent medcal, Bucuresti:
Bulevardul care face legatura intre nordul si sudul Craiovei va fi inchis intre Calea Bucuresti si A.I.
De altfel, doar o parte dintre parlamentarii USL vor semna motiunea de cenzura astfel incat restul sa o sustina pe cea pe care PSD si PNL intentioneaza sa o depuna in luna iunie - o recunoastere indirecta ca demersul Opozitiei la adresa Guvernului este sortit esecului.
Va prezentam o lista cu evenimente dedicate zilei de 1 iunie. - Bookfest Junior, intre 1 - 5 iunie 2016 Intre 1 si 5 iunie are loc Bookfest Junior 2016, un program de evenimente special conceput pentru copii si adolescenti.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
La aceasta data, durata zilei are valoarea minima din an, de 8 ore si 50 minute, iar durata noptii are valoarea maxima, de 15 ore si 10 minute (valori calculate pentru Bucuresti), potrivit astro-urseanu.
Diplomatii si functionarii romani, in ciuda eforturilor depuse pentru pastrarea intacta a relatiilor bilaterale nu pot suplini atitudinea aproape inconstienta a decidentilor de la Bucuresti.
Chiria anuala din aceasta locatie din Bucuresti era, in iunie 2009, de 777 de euro pe metru patrat, in scadere cu circa 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, continuand ritmul descendent inceput inca din 2008.
in perioada 30 mai - 7 iunie, Teatrul Tsndarica se afla sub palaria copilariei!
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Reamintim ca Genica Boerica este în prezent în arestul politiei bucurestene, dupa ce, în noaptea de marti spre miercuri, Tribunalul Bucuresti a prelungit în sedinta secreta, cu 30 de zile, mandatele de arestare preventiva emise pe numele lui Boerica, Constantin Radu Dragan si Dorian Aurel Prie, inculpati într-un dosar penal pentru o restituire ilegala de TVA de 11 miliarde de lei vechi obtinuta de la Directia Generala a Finantelor Publice Dolj.
1034A din 28 iunie 2021, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie. ... 1034A din 28 iunie 2021, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a III-a civila si pentru cauze cu minori si de familie.
Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor au stabilit ieri, cu 12 voturi “pentru“ si 8 “impotriva“, apartinand PSD si PRM, ca marti, 14 iunie, Guvernul sa poata sa-si asume in Parlament raspunderea pentru pachetul legislativ privind reforma justitiei si modificarile aduse legilor proprietatii.
Inmatricularile de vehicule noi au scazut in iunie, fata de aceeasi luna a anului trecut, cu 7,7%, la 12.250 unitati, iar inregistrarile de autoturisme au avut un declin de 6,5%, la 10.285 unitati, potrivit datelor Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV).
google-analytics.com