Cautare

13289 de rezultate pentru "accidend bucuresti ta chibrit 8 iunie" (3.24 secunde)
12 septembrie 2016 - 3 februarie 2017, respectiv 13 februarie 2017 - 16 iunie 2017. ... vacanta de iarna - 24 decembrie 2016 - 8 ianuarie 2017, vacanta intersemestriala: ... 17 iunie - 10 septembrie 2017.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
In aceste conditii, n-a fost deloc intamplator ca PPE si-a organizat la Bucuresti - la inceputul lui iunie - reuniunea Biroului sau politic.
Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
METALHEAD Meeting 2015 isi deschide portile pe 13 iunie 2015 si le promite fanilor un festival de doua zile cu peste 30 de trupe, dintre care 6 headlineri de talie internationala, o parte in premiera in Romania!
Toate procedurile parlamentare fiind indeplinite, plenul Senatului adopta, in sedinta din 6 iunie 2002, Legea privind dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa, al carei text final era foarte putin diferit de cel propus de initiator.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Cresterea tarifelor la transport pe calea ferata si a utilitatilor precum apa, canal, salubritate si telefon a fost principalul factor care a condus la majorarea preturilor in iunie la toate categoriile de servicii.
Reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor au promis ca vor rezolva problemele din minerit pâna pe 30 iunie.Sindicatele miniere din Oltenia au decis sa suspende greva generala pâna pe 30 iunie, dupa trei ore de negocieri cu reprezentantii Ministerului Economiei si Finantelor.
In zilele de 6 si 7 iunie a.c.
Câstigul salarial mediu net al românilor a crescut cu 24,4% în intervalul iunie 2007 - iunie 2008, pâna la 1.273 de lei (348 de euro), ritm superior celui din lunile anterioare, pe fondul avansului rapid al salariilor în industrie si în unele servicii, a informat marti Institutul National de Statistica (INS).Fata de luna mai, câstigul salarial mediu net a crescut în iunie cu 25 de lei (2%).
Asa cum era de asteptat, cea mai vizionata partida a fost cea disputata duminica, 24 iunie, intre reprezentativele Angliei si Italiei, incheiata cu lovituri de la 11 metri. ... Dintre acestia, 1.133.000 s-au situat in mediul urban (10,8% rating mediu si 26,6% share mediu).
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... Cine a creat dezordinea din 13 iunie?
In cursul serii de sambata, 14 iunie a.c,. ... In luna iunie a.c., Sports Panorama a venit pentru prima oara in Romania.
Ghidul alegerilor locale, duminica 10 iunie Romanii isi aleg duminica, 10 iunie, o noua administratie locala - primari, consilii locale, presedinti de consilii judetene si consilii judetene.
Mihai Stanescu a devenit celebru si datorita faptului ca a fost singurul caricaturist roman care, traind la Bucuresti, cu Securitatea pe urme, a criticat in mod deschis regimul dictatorial al lui Nicolae Ceausescu.Mihai Stanescu s-a nascut 20 iulie 1939, satul Gradistea, langa Mizil).
google-analytics.com