Cautare

13281 de rezultate pentru "accidend bucuresti p ta chibrit 8 iunie" (4.38 secunde)
Pe de alta parte, profitul operational al grupului a urcat in primul trimestru cu 19,8%, la 1,63 miliarde de lei, fiind rezultatul unui avans al venitului operational.
In 2 iunie 1493, cand contele de Pesaro ajunge la Roma, cei doi se intalnesc pentru prima oara. In 12 iunie se celebreaza casatoria religioasa, in Apartamentul Borgia. ... Intr-un final la 1 iunie, cardinalul Sforza il anunta pe Ludovico il Moro ca Papa intentioneaza sa anuleze casatoria.
Sorin Oprescu conduce in topul preferintelor pentru Primarie, cu 51,2% dintre voturi, in vreme ce Vasile Blaga este creditat cu 48,8%, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat la comanda Realitateatv.
Motiunea de cenzura a opozitiei a fost citita in plen miercuri 9 iunie a.c. si este supusa votului marti, 15 iunie 2010. ... Dovada ca parlamentarii PD-L n-au nimerit nici Palatul Snagov, la intalnirea cu Basescu de duminica 6 iunie 2010.
Presedintele descinde in Parlament in 27 iunie Desi declarase ca in ultima decada a lunii iunie va invita partidele la Cotroceni pentru a discuta reorganizarea administrativa si revizuirea Constitutiei, presedintele Traian Basescu pare ca a decis sa mearga el "acasa" la partide, anuntand vineri seara ca le-a comunicat presedintilor celor doua Camere ca doreste sa vina in Parlament pe 27 iunie.
PSD cere devansarea parlamentarelor in mai sau iunie 2012 Presedintele PSD, Victor Ponta, a decla¬rat, recent, la Mamaia, ca, daca PDL doreste, se pot devansa alegerile parlamentare pentru luna mai sau iunie, el apreciind ca pentru acest lucru este suficient sa se parcurga procedurile constitutionale.
Sedinta plenului reunit al celor doua camere ale Parlamentului in care premierul Victor Ponta va sustine o declaratie pe tema politicii interne si internationale va avea loc pe 12 iunie, la ora 15,00, informeaza Agerpres.
Potrivit BNR, in perioada ianuarie-iunie a anului trecut, investitiile straine directe au fost de 1,29 miliarde de euro. In iunie, valoarea investitiilor straine directe a crescut cu 29% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 531de milioane de euro.
"Pe perioada de iarna, rata somajului e, in general, mai mare" Conform statisticilor publicate pe site-ul ANOFM, la sfarsitul lunii iunie 2006, rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 5,3%, cu 0.2 puncte procentuale mai mica fata de cea din luna mai a anului curent.
Pescuitul unor specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale se va interzice pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie - 7 iunie inclusiv, potrivit unui ordin al ministrului agriculturii.
Cat priveste oferta de pe piata libera, preturile au crescut cu aproximativ 50% fata de anul trecut, in perioada iunie 2006 - iunie 2007.
Preturile de consum au crescut in iunie doar cu 0,14%, fata de 0,64% in mai, iar rata inflatiei pe ultimele 12 luni se plaseaza la 3,8%, in timp ce inflatia medie a coborat de la 4,9% la 4,6%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica (INS).
Potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei (BNR), economiile in lei ale populatiei au ajuns la sfarsitul lui iunie la 35,33 miliarde de lei, in urcare cu 46,4% fata de perioada similara din 2006.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
Institutul National de Statistica (INS) a comunicat astazi ca cifra de afaceri in comertul cu amanuntul (fara auto) a crescut in iunie atat fata de luna anterioara cat si fata de aceeasi luna a anului trecut.
Romania se plaseaza pe prima pozitie in Uniunea Europeana (UE) in functie de ritmul de crestere a productiei din constructii, in luna iunie, de 16,5%, comparativ cu mai, avansul mediul la nivelul blocului comunitar fiind de 3,5%, potrivit datelor Eurostat.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
Aceasta ar urma sa aiba 250 de mile lungime si ar trebui sa transporte 1,8 milioane de barili de petrol pe zi. ... Mai concret, ea a achizitionat, in iunie 2006, 96,86% dintre rezervele de petrol ale TNK-BP, din Udmurtia, Rusia. ... Ea a fost realizata in iunie 2009.
Cei care doresc sa invete afaceri de la producatorul auto pot trimite aplicatiile pana pe 15 iunie, iar"castigatorii" vor fi selectati pana pe 29 iunie.
google-analytics.com