Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.73 secunde)
Fostul presedinte Ion Iliescu isi exprima, intr-o declaratie, sincere condoleante poporului polonez si familiei fostului presedinte al Poloniei, Lech Kaczynski, decedat intr-un accident aviatic.
Deputata PNL Alina Gorghiu publica pe blog un articol intitulat "Doliu in Polonia", pe care il puteti citi in continuare.
Traian Basescu, actualul presedinte al Romaniei, si Ion Iliescu, fostul presedinte, au semnat, luni, in cartea de condoleante deschisa la ambasada Republicii Polone la Bucuresti in memoria presedintelui Lech Kaczynski, decedat sambata intr-o catastrofa aeriana in Rusia.
Evenimentul Zilei publica un articol cu titlul "Gorbaciov: Lichidarea animalica a sotilor Ceausescu e inacceptabila", pe care il puteti citi in continuare.
Senatorul PSD de Constanta Nicolae MOGA (foto) a sustinut o declaratie in plenul Senatului, intitulata "Anatema mediatica a Presedintelui - sau cum mai mintim poporul cu televizorul", pe care o puteti citi in continuare.
Presedintele actual al Poloniei, Bronislaw Komorowski, a convocat alegeri prezidentiale pentru data de 4 iunie, dupa ce fostul sef al statului, Lech Kaczynski, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs la Smolensk, in vestul Rusiei.
Inpolitics publica articolul "De ce e restructurarea guvernului doar o cacealma de imagine", pe care il puteti citi in continuare.
Candidatul liberal Bronislaw Komorowski l-a invins duminica pe adversarul sau conservator Jaroslaw Kaczynski, fratele geaman al presedintelui defunct, la sfarsitul unui duel strans la alegerile prezidentiale din Polonia, potrivit rezultatelor definitive.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "Impasul", pe care il puteti citi in continuare. 'Romania se trezeste in fiecare dimineata a ultimelor luni, intr-un mare impas.
Adevarul noteaza opinia analistilor politici Adrian Moraru, director adjunct al Institutului de Politici Publice (IPB), si Daniel Barbu, privind lipsa de incredere a populatiei in politicieni.
Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a apreciat joi personalitatea sefului statului israelian, Shimon Peres, care a efectuat o vizita de stat in tara noastra, afirmand ca este un om politic de mare anvergura, care s-a bucurat intotdeauna de apreciere.
Fostul premier PSD spune ca Basescu si Guvernul Emil Boc ar trebui sa plece in strainatate. "Intr-o societate asa cum ne-o dorim cu totii, adica functionala, in care statul ofera servicii publice de calitate, evenimente tragice precum cel petrecut la maternitatea Giulesti ar putea fi trecute la capitolul "accidente".
Proiectul de ordonanta de urgenta ce modifica Codul Fiscal majoreaza substantial contributiile pe care persoanele care primesc venituri din drepturi de autor ar urma sa le plateasca la stat, sustine Saptamana Financiara.
Senatorul ILIE SARBU, liderul Grupului Parlamentar PSD+PC, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Pilotii orbi" pun alte biruri grele pe capul romanilor.
Daca va scapa de dosarul de stramutat de lux, liderul democrat-liberalilor din judetul Gorj, Ionel Mantog, nu respinge ideea unei candidaturi la alegerile pentru desemnarea presedintelui organizatiei judetene, eveniment programat pentru 10 octombrie.
Agerpres informeaza ca Romanii raman reticenti atunci cand vine vorba de relatiile cu Federatia Rusa, releva rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Centrul pentru Studierea Opiniei si Pietei (CSOP), in cadrul unui proiect demarat de Centrul pentru Prevenirea Conflictelor si Early Warning (CPCEW).
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
Puteti citi in continuare partea a treia a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics articolul "Un atentat grav la democratie: PDL, mai rau ca defunctul PCR", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com