Cautare

2001 de rezultate pentru "accide" (2.54 secunde)
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Mutarea retelelor electrice pe noul amplasament al comunei Rast ar necesita investitii de cel putin 16 miliarde de lei vechi, a apreciat ieri directorul Sucursalei de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE) ELECTRICA SA Craiova, Stefan Croitoru.
Orasul nu are inca o statie de epurare a apelor uzate, care se deverseaza in reteaua de canalizare a orasului.
La aproape o luna si jumatate de la inceputul dezastrului produs in sudul judetului Dolj de revarsarea Dunarii, autoritatile au intrat, in sfarsit, in posesia notei de plata pentru reconstructie.
Sectiile de ginecologie si chirurgie, din cadrul Spitalului orasenesc din Vulcan, vor fi desfiintate, masura fiind dictata de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara, in urma mai multor verificari care au avut ca scop identificarea parametrilor de performanta.
Fostii adversari ai Romaniei, cehii, au etalat un fotbal de inalta clasa, dovedind ca merita sa fie prezenti la turneul final.
Toti consilierii din municipiul Vulcan au amenintat ca isi dau demisia in bloc si au inaintat un protest public, gestul lor venind in replica la decizia Directiei de Sanatate Publica a judetului Hunedoara de a inchide doua sectii ale spitalului din localitate.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Pirotehnistii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) "Oltenia" Dolj au detonat controlat ieri, in jurul orei 14.00, toata munitia neexplodata stransa din judetul Dolj in ultimele doua luni.
Organizatia Judeteana de Femei a Partidului Social Democrat Constanta a organizat sambata intalnirea zonala a Consiliului National al Femeilor PSD, care a reunit reprezentantele a opt judete si ale Bucurestiului la Hotel Ibis, in prezenta mai multor lideri centrali.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Lipsa profesionalismului si a bunului simt a fost dovedita inca o data, daca mai era nevoie, de catre cei care se ocupa de bunul mers al lucrurilor pe litoralul romanesc.
Cum era de asteptat, intalnirea pe care prefectii din mai multe judete din tara au avut-o cu reprezentantii Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor si cei ai Ministerului Administratiei si Internelor a dus la o concluzie fireasca pentru ministresa Sulfina Barbu.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) l-a copiat intocmai pe presedintele Traian Basescu. Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Finalizarea portiunii de Autostrada Fetesti - Cernavoda va duce la fluidizarea traficului inspre si dinspre statiunile de pe litoral, spune ministrul transporturilor.
Medicii ii vor scoate premierului Calin Popescu Tariceanu din ghips piciorul ranit in accidentul de motocicleta si ii vor monta o proteza care sa-i permita sa se miste.
Fostul primar al Tecuciului, Gheorghe Lazar, consilier municipal independent, nu-si poate misca mana dreapta din cauza unui accident vascular suferit in cursul lui iulie, fiind nevoit sa semneze declaratia de apartenenta politica cu amprenta aratatorului mainii stangi, transmite NewsIn.
Social-democratii au solicitat ieri CNSAS sa verifice "de urgenta" dosarul ministrului Educatiei, democratul Mihail Hardau. Pe de alta parte, desi ministrul Educatiei a negat ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, si o parte dintre sindicalistii din invatamant au cerut verificarea lui Hardau de catre Colegiul CNSAS.
Parlamentarii gaalaateni sustin, incaa o dataa, caa nu au faacut politie politicaa. Mai mult decit atit, o mare parte dintre demnitari nici maacar nu stie cum araata un "baaiat cu ochi albastri".
google-analytics.com