Cautare

2064 de rezultate pentru "a daramat 5 stalpi in cluj" (3.32 secunde)
Oamenii nici n-au observat cand s-a ridicat stalpul acela inalt, chiar in mijlocul targului; ... Dar si mai mult s-au mirat cand au vazut ca in varful stalpului sta un om. ... Intrase in peisajul targului; ... Dar intr-o zi cineva a observat ca nu mai este in varful stalpului nimeni.
Presedintele PRM Cluj, Gheorghe Funar, solicita birourilor electorale din Cluj-Napoca si din judetul Cluj sa dispuna indepartarea afiselor electorale ale UDMR, invocand o decizie a Biroului Electoral Central (BEC).
Atat bulevardele, cat si strazile din Constanta, au suportat diverse modificari de-a lungul timpului. ... Cu toate ca publicitatea stradala aduce un ban in plus la bugetul local, conducerea Biroului de Iluminat Public se declara nemultumita de situatia in care se prezinta stalpii ce sustin panourile de advertising.
Mai multe filiale ale companiei Electrica, precum si operatorul de telefonie RomTelecom au anuntat companiile de cablu din mai multe zone ale tarii ca nu le vor mai permite sa-si instaleze noi cabluri pe stalpii pe care ii detin, din diferite motive, in special de ordin tehnic.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Social-democratii clujeni si-au desemnat posibilii candidati la presedintia CJ si Primaria Cluj-Napoca. Organizatia PSD Cluj a decis, vineri, ca senatorul Alexandru Cordos sa fie posibilul candidat al social-democratilor pentru Primaria Cluj-Napoca, iar deputatul Cornel Itu pentru presedintia Consiliului Judetean Cluj.
VIDEO REZUMAT "U" Cluj - Steaua 0-1. Golul lui Rusescu si ratările incredibile ale clujenilor Gafa lui Szukala a fost cea care a facut diferenta intr-un meci care duce Steaua in lupta pentru titlu.
Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, astazi, cererea celor doua finaliste ale Cupei Romaniei - Timisoreana, Dinamo Bucuresti si Rapid Bucuresti, ca intalnirea sa fie condusa de o brigada de arbitri din strainatate, informeaza Mediafax.
Senatorul Valer Marian l-a interpelat pe Premierul Mihai Razvan Ungureanu.Obiectul interpelarii:
Democratii si-au mai plantat o ruda in Guvern, confirmand astfel ca PD a devenit un partid „de familie“.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Peste 60.000 de lei din bugetul saracit de criza al municipalitatii au intrat in conturile unei firme private pentru revopsirea stalpilor de iluminat din Parcul "Nicolae Romanescu".
Dupa cum bine se stie, placerea romanilor de a se uita la televizor, mai precis de a se bucura de programele TV transmise pe cablu, depinde acum de vointa unor companii de a da sau nu voie operatorilor de cablu sa mai foloseasca stalpii lor.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Perioada iulie - decembrie 2011 - continuare - Iulie Partidul lui Tokes este respins de la inregistrare intr-o prima infatisare in fata instantei. Episcopul reformat cere "puterilor romanesti dintotdeauna" sa ceara iertare maghiarilor pentru "pacatele pe care le-am suferit in epocile post-Trianon si post-comunism".
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
google-analytics.com