Cautare

15075 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.13 secunde)
Exista mai multe tipuri de schizofrenie, astfel ca semnele si simptomele variaza.
mariustuca.ro / Un joc pe Ipad poate imbunatati viata bolnavilor de schizofrenie (Autoare: Magda Marincovici) Un joc pe Ipad poate imbunatati viata bolnavilor de schizofrenie Un joc pe Ipad ar putea sa imbunatateasca viata persoanelor afectate de schizofrenie.
Un nou studiu pan-european, comandat de compania Janssen, subliniaza necesitatea unui grad mai mare de educatie si a dialogului deschis cu privire la optiunile terapeutice pentru schizofrenie.
Chiar daca "schizofrenie" inseamna literalmente "minte scindata", ea nu trebuie confundata cu personalitatea "scindata" sau multipla. ... - Forma paranoid-halucinatorie, dominata de starile delirante si de halucinatii; ... - Forma hebefrenica - tulburari afective si de gandire formala;
Cercetarea, realizata de compania IMAS, face parte din campania InoMed AntiStigma, lansata in toamna anului 2015, si care se desfasoara cu sustinerea Janssen, companie farmaceutica a Johnson & Johnson.
Poet, paznic de noapte, schior pe pantele disperarii (Autor: Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cu toate astea, numai cativa oameni au auzit de el. A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani.
Marius Ignatescu) Religiozitatea poate lua multe forme, iar fenomenul si experienta religioasa raman un subiect extrem de controversat. Religia este un sistem de credinte bazate pe personalitati intangibile care sunt luate drept model, pe invataturile acestora si pe mituri.
Toata lumea numai de asta vorbeste. ... Orice ar face, orice ar spune, imediat apar o serie de reprosuri.
Toata lumea numai de asta vorbeste. ... Orice ar face, orice ar spune, imediat apar o serie de reprosuri.
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
7 boli care se mostenesc de la parinti Cand ne referim la anumite trasaturi ale noastre, ca inaltimea, culoarea parului sau a ochilor, mostenirea genetica pare sa aiba un rol extrem de important.
Nu exista oameni mai huliti decat milionarii romani. Jumatate de secol de indobitocire comunista ne-a invatat ca oricine are mai mult decat noi ne este obligatoriu dusman, pentru ca nu putea deveni bogat decat prin exploatarea aproapelui.
Marius Ignatescu) Religia si psihoza Un episod psihotic poate fi in mod semnificativ afectat de catre starea sufleteasca.
Peste 4,3 milioane de dolari premii totale pentru romani.
Avand aproximativ 10 â€" 15 cm in lungime, tuburile uterine se afla adiacent fata de ovare si transporta un ovul de la ovar catre uter, acesta reprezentand locul unde va avea loc fertilizarea.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati:
cum poti face bani din joc (2) Bucuresti, parcul Herastrau, seara de 19 iulie. La intrarea dinspre piata Charles de Gaulle, zeci de tineri merg intr-un sir dezordonat spre centrul parcului. Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie.
Fiecare al doilea suferind de glaucom nu stie ca e bolnav.
Daca se adopta impozitul forfetar in actuala acceptiune a Ministerului Finantelor, multe IMM-uri ar avea de castigat. ... Vor fi avantajate societatile care obtin cifre de afaceri foarte mari, dar vor avea de suferit companiile foarte mici.
Magda Marincovici) 1% dintre romani sufera de epilepsie si au nevoie de medicamente si terapii adecvate Aproximativ 200.000 de romani sufera de epilepsie, dintre care 70.000 sunt copii. "In Romania exista un registru national pentru epilepsie de scurt timp.
google-analytics.com