Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.84 secunde)
In sedinta de marti, 31 octombrie, a Comisiei de Industrie si Servicii a Camerei Deputatilor, daca nu vor fi introduse modificarile necesare, voi cere respingerea proiectului de buget pentru 2007 al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului”, a precizat Dan Nica.
31 de miliarde pentru investitii si reparatii la scoli; 5 miliarde de lei vechi pentru asistenta sociala; 3 miliarde de lei vechi pentru lemne de foc si 13 miliarde lei vechi reprezentind subventia municipalitatii la energia termica”, a spus primarul Dumitru Nicolae.
Presedintele Ion Prioteasa afirma atunci ca intarzierea se poate datora unor lucrari preliminare pe care comisia trebuie sa le aiba in vedere in stabilirea pretului pentru cele 31 de dispensare medicale care se afla pe lista de vanzari a CJ Dolj.
La 31 octombrie, presedintele Traian Basescu a declarat ca, din cate stie, legile "sunt destul de proaste" si vor trebui sa fie "amendate consistent".
Tot in 2004 a strans un salariu de peste 31 milioane lei ca inginer la SC Romagrochim SA, plus alte peste 21 milioane lei din leafa de consilier judetean PNL Ialomita, dar si consilier local Slobozia.
De data aceasta, tabela a aratat 31 de voturi "pentru", 24 "impotriva" si 7 abtineri. Doru Ioan Taracila a solicitat apel nominal pentru a chema parlamentarii in sala.
OCPI, evacuat la 31 martie Situatia in care se afla in prezent DADR Dolj se repeta si in cazul altor institutii doljene, institutii care au sediul in cladiri retrocedate fostilor proprietari.
Insa, ce nu stie conducerea judeteana este ca, pe langa faptul ca Ionel Manafu va fi schimbat de la conducerea DADL cel tarziu pe data de 31 decembrie 2006, surse de la centru din cadrul PD sustin ca si filiala constanteana va avea un nou presedinte.
Masini de lux - impozite mai mari La categoria impozit pe cladiri pentru persoane fizice cresterea propusa de Directia Impozite si Taxe este de 20%, putand fi platit anual in doua rate egale, prima pana pe 31 martie, acordandu-se o bonificatie de 10%, iar a doua pana la 30 septembrie.
PSD a pierdut de la alegerile locale din 2004 nu mai putin de 450 de primari de la 1.702, cati castigase in urma scrutinului, la 1.252, cati inregistreaza in prezent.
Dupa aprecierile prefectului Giugea si ale subprefectului Nicolaie Giurgiteanu, la 31 decembrie 2006 vor fi gata aproximativ 600 de case din totalul de 761 pe care sinistratii si firmele de constructii trebuie sa le finalizeze in Rast.
In "partea cealalta" s-ar afla, potrivit BCS, doi fosti presedinti, Ion Iliescu - 37%, Emil Constan-tinescu - 31%, si un fost prim-ministru - Nicolae Vacaroiu - 31%.
Cei doi astronauti au reusit sa efectueze cu succes toate sarcinile programate initial pentru cea de a treia iesire din cadrul misiunii Discovery, care s-a incheiat duminica la 2:56 GMT si care a durat 7 ore si 31 de minute.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. 40 de miliarde totalizeaza numai datoriile firmelor.
Avocatul medicului palestinian Ashraf Ahmad Juma explicase, in cadrul audierilor din 31 octombrie, ca o mare parte dintre libieni merg sa se trateze in strainatate, din cauza conditiilor insalubre din spitale.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a mai semnat ieri si decizia prin care comisarul european Leonard Orban va fi eliberat din postul de secretar de stat la Ministerul Integrarii Europene si negociator sef cu Uniunea Europeana la 31 decembrie 2006.
In topul increderii conduce detasat Traian Basescu cu 50% dintre optiuni, urmat de Mircea Geoana (37%), Gigi Becali (36%), Theodor Stolojan (36%) si Monica Macovei cu 31%.
Consilierul pe probleme economice, Neculai Grigoras, si consilierul responsabil de invatamant, Constantin Busoi, detin calitatea de consilier personal gratie unui contract valabil pana la 31 decembrie 2006.
Termenul de depunere a declaratiilor de avere anuale este 31 decembrie, dar legea mai permite un termen de gratie de 30 de zile pentru publicarea acestora.
Acelasi comunicat explica si pozitia oficiala a lui Mihai Razvan Ungureanu in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie. Astfel, ministrul Afacerilor Externe, in calitate de gazda, "trebuia sa insoteasca invitatii straini pe parcursul prezentei lor la manifestarile din Capitala", se mai arata in comunicatul MAE.
google-analytics.com