Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (2.07 secunde)
Mai multi reprezentanti ai Consiliului Local (CL) Petrosani au fost prezenti ieri la politia municipiului pentru audieri in cazul unui dosar privind terenurile din Parang si constructiile ilegale.
Georgeta Iliesi, care este medic sef la unitatea de urgente a Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud, le-a eliberat celor doi consilieri, fosti membri PSD, aceste adeverinte medicale, pentru a-si justifica absenta de la sedinta ordinara a Consiliului Judetean de joi, 31 august.
UE impune statului roman un pret de achizitie de 101,31 euro pe tona de grau, sub nivelul actual al pietei. ... Suntem obligati sa cumparam tona de grau la pretul de 101,31 euro, asa cum este in UE.
In sedinta din data de 31 august a Consiliului Judetului, presedintele acestei institutii, Eugen Durbaca, a retras de pe ordinea de zi doua proiecte de hotariri privind modificarea organigramei la Muzeul de Stiintele Naturii si la Directia de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului.
El a spus ca Romania inregistreaza o intarziere la acest capitol, argumentand ca, prin adoptarea tardiva a unei asemenea legi, desi s-ar respecta angajamentul luat de tara noastra prin Tratatul de aderare, anume organizarea alegerilor pen-tru Parlamentul European pana la 31 decembrie 2007, scrutinul respectiv ar putea fi afectat de un absenteism major.
"Organizatia judeteana galateana a formatiunii a strins 31 de mii de semnaturi, semnaturi pe care le-am dus la Bucuresti. Dupa ce se vor stringe semnaturile de la toate organizatiile liberale, conducerea centrala va decide ce pasi va urma in continuare.
"Avind in vedere ca pensia medie pe tara, la sfirsitul lunii iunie 2006, era de 290 de lei si ca salariul mediu nominal net este de 842 de lei, rezulta ca pensia medie reprezinta 31% din salariul mediu nominal net.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Ticu Dumitrescu a adaugat ca cele 31 de dosare de politicieni sosite vara aceasta la CNSAS reprezinta "plevusca". Totodata, Ticu a anuntat ca, desi este "crunt dezamagit" de institutie, nu va pleca din CNSAS, dar ca va demisiona din comisia prezidentiala privind cercetarea crimelor comunismului.
Ticu Dumitrescu a comparat ca cele 31 de dosare de politicieni sosite vara aceasta la CNSAS reprezinta "plevusca", acesta sustinand ca in trei saptamani vor incepe dezbaterile in dosarele "pestilor cei mari", adica a unor figuri politice importante care s-ar putea regasi pe lista fostilor ofiteri de Securitate sau pe listele ofiterilor sub acoperire, nu in dosarele de informatori.
Corlatean a mai spus ca Tratatul de Aderare a Romaniei la UE prevede organizarea alegerilor europene pana cel tarziu la 31 decembrie 2007, iar din discutiile purtate atat la Bruxelles, cat si in tara, "este posibila organizarea alegerilor la sfarsitul lunii aprilie-mai 2007".
Potrivit art.45 din Legea nr.268/2006 privind modificarea si completarea Legii Administratiei Publice Locale, comunicarile ar fi trebuit sa se realizeze imediat, dar nu mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data adoptarii actelor administrative, iar ultimele sedinte ale celor doua consilii s-au desfasurat in data de 31 iulie 2006.
Potrivit art.45 din Legea nr.268/2006 privind modificarea si completarea Legii Administratiei Publice Locale, comunicarile ar fi trebuit sa se realizeze imediat, dar nu mai tarziu de 10 zile lucratoare de la data adoptarii actelor administrative, iar ultimele sedinte ale celor doua consilii s-au desfasurat in data de 31 iulie 2006.
PSD propune amanarea alegerilor Potrivit Tratatului de aderare, Romania se angajeaza sa organizeze alegeri pentru PE pana la 31 decembrie 2007.
Alaturi de initiativele care vizeaza litoralul romanesc, dar si Aeroportul Kogalniceanu, deputatii PSD de Constanta sustin si modificarea Legii gazelor nr.
Deputatii au votat ieri cu 131 de voturi "pentru", insumand optiunile grupurilor PD, PNL, UMDR, PC si PRM, si 41 de voturi "contra", reprezentand pozitia social-democratilor, bugetul de 251 de milioane de RON (n.r.
Proprietarii celorlalte aproximativ 31.000 de hectare aflate sub apa nu au fost despagubiti pentru ca nu au avut terenurile asigurate.
Potrivit Tratatului de aderare a Romaniei la UE, nu este posibil ca mandatul actualilor euro-observatori romani sa fie prelungit pana in 2009, ci este obligatorie organizarea alegerilor pentru Parlamentul European pana la 31 decembrie 2007.
Pana la 31 decembrie 2007, Romania trebuie sa organizeze alegeri pentru a trimite 35 de europarlamentari la Parlamentul European.
Astept nu 13%, ci 31%. E mai greu la locale. Noi incercam sa mai adunam putinii oameni care sint de calitate", a mai spus Gigi Becali.
google-analytics.com