Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.50 secunde)
Pentru ca Romania si Bulgaria sa poata adera la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007, procesul de ratificare trebuie sa fie incheiat, in toate cele 25 de state, pana la 31 decembrie 2006.
Cosmin Popescu are 31 de ani si ocupa postul de director de resurse umane in cadrul SNLO, functie in care s-a aflat Ionel Mantog inainte de a fi numit, la inceputul anului 2005, secretar de stat in cadrul MEC.
Propunerea liberalilor privind retragerea militarilor romani din Irak continua sa agite spiritele pe scena politica din tara. Mai pornit ca niciodata impotriva PNL si a premierului Calin Popescu Tariceanu, presedintele tarii, Traian Basescu, a catalogat propunerea liberalilor drept un "puci anti-Romania"!
Olteanu a precizat ca proiectul de lege va fi dezbatut de deputati in perioada 15-31 august. "Dupa cum prevede Regulamentul, in perioada verii se poate lucra doar patru zile pe luna.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a mentionat ca inainte de inceperea sedintei Guvernului a avut loc o discutie privind necesitatea promovarii acestei legi astfel incat sa fie respectat termenul de 31 august, convenit cu UE, pentru adoptarea sa.
Din sondaj mai reiese ca 40% dintre romani cred ca tara noastra a avut de castigat putin sau foarte putin din trimiterea trupelor in Irak, in timp ce 31% sunt de parere ca beneficiile au fost mari si foarte mari.
In momentul cand a plecat in concediu de odihna, aceasta a sustras din institutia Primariei Ciocarlia acte administrative ale unitatii administrativ teritoriale Ciocarlia, si anume dosarele de casa pentru perioada octombrie, noiembrie, decembrie 2005 si registrul de casa pe perioada 20 - 31 decembrie 2005.
Acelasi sondaj a relevat ca romanii sunt multumiti de activitatea presedintelui Traian Basescu, la intrebarea "Cat de multumit sunteti de activitatea lui Traian Basescu ca presedinte al Romaniei?", 10% dintre cei intervievati declarandu-se foarte multumiti, aproape 50% au spus ca sunt destul de multumiti de ceea ce face seful statului, iar 31% se considera destul de nemultumiti.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Potrivit presedintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, firma ASTRA SA, care a fost desemnata sa efectueze lucrarile, nu are in prezent suficient personal pentru a respecta termenul-limita pentru finalizarea cladirii - 31 iulie.
- miercuri) toata conducerea acestei institutii, precum si un numar de 27 de consilieri judeteni din cei 31". PSD a obtinut majoritatea dupa ce CJ, condus de un social-democrat, a castigat procesul pe care i l-au intentat Prefectura Bistrita-Nasaud si Alianta D.A., potrivit sentintei formulate de Tribunalul din municipiu.
Primariile au primit deja materialele pentru inceperea constructiilor, proiectele si devizele sunt pregatite, urmand ca luni, 31 iulie a.c., sa inceapa licitatiile pentru demararea constructiilor.
Primul efect a fost intreruperea furnizarii apei calde la toate punctele termice (PT) din oras, in perioada 31 iulie (ora 24.00) - 4 august.
Materialul "Debransarea de la incalzire, la cheremul vecinilor", publicat luni, 31 iulie, in cotidianul nostru, a starnit un val de comentarii pe site-ul Gazetei de Sud http://www.gds.ro si [email protected].
Scrisoarea olografa este datata 31 iulie 2006. In ea, Radu Timofte spune ca din punctul sau de vedere, solicitarea eliberarii din functie adresata presedintelui Traian Basescu este echivalenta cu solicitarea demisiei.
Radu Stroe a fost numit ministru delegat in Cabinetul Tariceanu la 31 mai 2006, el continuand sa detina, in paralel, si functia de presedinte al Comisiei parlamentare de control al SRI, fapt care nu a fost reclamat nici de catre colegii sai de partid, care il puteau inlocui cu un alt parlamentar PNL, nici de parlamentarii Opozitiei.
Pe ordinea de zi a sedintei din 31 iulie a Consiliului Judetului (CJ) Galati s-au aflat si doua proiecte de hotariri privind alocarea de sume pentru realizarea unor investitii la podul peste piriul Candrea si pentru reparatiile la drumurile comunale ale localitatii Grivita.
Liberalii galatenii vor sa propuna Legislativului reorganizarea comunei Rediu. Scopul este transformarea satului Suhurlui in comuna. Se pare ca parlamentarii Partidului Social Democrat sint dispusi sa sprijine initiativa penelistilor.
Presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat, dupa sedinta conducerii Aliantei, ca premierul Calin Popescu-Tariceanu le-a solicitat ministrilor un punct de vedere asupra restructurarii agentiilor guvernamentale pana la 31 august, urmand ca pana la 15 septembrie sa fie luata o decizie definitiva in acest sens.
google-analytics.com