Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.56 secunde)
El a pus la dispozitia presei un proces-verbal semnat de primarul Antonie Solomon si de secretarul primariei, Nicoleta Miulescu, pe 31 august 2004, in care Orfahli era dispus sa renunte la "drepturile pretinse" in schimbul acceptului dat de Solomon pentru predarea locurilor de parcare si majorarea tarifului.
Raportul care a dat peste cap relatia primar - serviciu contencios juridic din Primaria Craiova, o simpla hartie in care incap 20-30 de cifre, reprezentand numarul proceselor pierdute/castigate de consilierii juridici ai municipalitatii in 2005, a fost transmis presei dupa mai bine de o luna de calcule.
Ministerul Justitiei propune actualizarea declaratiilor de avere pana la data de 31 mai a fiecarui an. ... Modificarea acesteia vizeaza stabilirea datei limita pentru actualizarea declaratiilor de avere, si anume 31 mai a fiecarui an.
31% dintre persoanele intervievate cred ca afirmatiile din presa - potrivit carora Serviciile secrete il controleaza pe Traian Basescu. Alti 20% cred ca afirmatia este in mare parte adevarata.
Romanescu are si cel mai bun procent de loialitate fata de votul cerut de propriul partid, respectiv 98,5% (locul 31 in clasamentul general).
Astfel ca, pe 31 mai o delegatie a primariei noastre va merge la Kavarna unde vor fi discutate proiecte in oglinda in legatura cu infrastructura din regiune.
Deputatul PD Valentin Iliescu, membru in Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea Codului electoral, a declarat ca propunerea legislativa privind Codul electoral va trebui finalizata pana la 31 octombrie 2006.
Discutiile in contradictoriu ar putea aparea insa la termenul de amanare, unii sustinand ca intrarea in vigoare a noului Cod Penal sa fie amanata pana la 1 ianuarie 2007, iar altii pana la 31 iulie 2007.
In momentul conflictului, in sala de plen erau prezente doar noua persoane din cei 31 de deputati ai grupului, iar la reluarea lucrarilor au mai ramas in sala deputatii PRM Florina Jipa si Angela Buciu.
Cotidianul "Replica" relata in numarul de ieri, 31 mai a.c., despre existenta a doi pescarusi morti pe strada Ion Roata din Constanta, in zona Piata Brick.
Dupa prima deplasare pe acre a avut-o de dupa interventia chirurgicala de la Viena, presedintele Traian Basescu a revenit in cursul zilei de ieri, 31 mai a.c., in tara.
Macovei nu a reusit insa sa obtina decat un compromis, in sensul ca deputatii au decis ca termenul de intrare in vigoare a Codului Penal din 2004 sa fie amanat pana la 31 decembrie 2006.
Senatorul elvetian Dick Marty a prezentat ieri la Paris, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile raportului sau privind suspiciunile ce planeaza asupra unor state europene care au colaborat cu CIA in transportul si detentia ilegala a unor persoane banuite de terorism.
MApN a predat la 31 mai catre CNSAS documentele apartinand fostei Securitati si care s-au aflat in custodia Serviciului Istoric al Armatei.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
Liberalii sustin organizarea de sesiuni extraordinare in vederea promovarii a trei legi importante, care fac parte din calendarul de aderare, respectiv cea privind finantarea partidelor politice, legea privind organizarea si functionarea Agentiei de Integritate si proiectul de modificare a Legii 31/1991 privind societatile comerciale.
Pana la 31 august va trebui adoptata legea de infiintare a Agentiei Nationale de Integritate si cea referitoare la finantarea partidelor politice.
Pe 31 mai, Garda a constatat indiferenta Grivco si i-a amendat sictirul cu alte 800 milioane lei, pe langa cele 350 milioane aplicate imediat dupa descoperirea culturii.
Senatorul PNL Norica Nicolai a declarat ieri ca din investigatiile Comisiei parlamentare CIA reiese fara dubii ca avioanele ce ar fi survolat Romania au facut escala pe aeroporturile romanesti in scopuri tehnice si a infirmat ideea ca pe teritoriul tarii noastre ar exista centre speciale pentru detinutii CIA.
google-analytics.com