Cautare

3378 de rezultate pentru "31" (4.36 secunde)
Parlamentarii nu au prea tinut cont de recomandarile presedintelui Traian Basescu si ale premierului Calin Popescu-Tariceanu de a renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a avea, dupa terminarea mandatului, pensii "pamantene".
Si aceasta pentru ca, la initiativa consilierului social-democrat Cristian Carjaliu, pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local Eforie se afla un proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii nr.31 din 14.11.2003, prin care fusesera stabilite criteriile suplimentare fata de Legea 15/2003.
La comisia de amendare a materialelor pentru Congresul Partidului Popular European, care se va intruni in perioada 30-31 martie la Roma, reprezentantul PPCD (PN¥CD), ßerban Bubenek, si cel al UDMR, Laszlo Borbely, au reusit sa introduca in proiectul de rezolutie a Congresului recomandarea sprijinirii ferme de catre PPE a integrarii.
31% dintre romani considera ca acestia se inteleg destul de bine, iar 4% sustin ca relatia dintre acestia este foarte buna.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a cerut ieri comisiilor de specialitate sa dea o mai mare atentie proiectelor de legi aflate in intarziere.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a anuntat ieri ca va depune saptamana viitoare in Parlament o propunere legislativa privind suspendarea emiterii ordonantelor de urgenta pana la 31 decembrie 2008.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Potrivit proiectului semnat de senatorii PRM Gheorghe Funar si Verginia Vedinas, de liberalul Tiberiu Prodan si de Aurel Simionescu din partea PSD, legea ar urma sa intre in vigoare de la 1 ianuarie 2007, iar tichetele de masa se vor utiliza numai pana la 31 decembrie 2006.
Croaziera si schimbul de experienta intr-o tara ce nu se poate compara cu Romania nici macar din punct de vedere al climei ii costa insa pe locuitorii orasului Petrila 31.224,91 RON, in timp ce sute de familii din aceasta zona a Vaii Jiului au fost debransate de la reteaua de alimentare cu apa potabila din cauza datoriilor.
De cote mai ridicate de credibilitate continua sa beneficieze Monica Macovei (43%), Mihai Razvan Ungureanu (32%) si Vasile Blaga (31%).
Mihai Versin, directorul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura Gorj, a precizat ca termenul- limita pana la care proprietarii de terenuri se pot inscrie in Registrul Fermelor pentru a beneficia anul viitor de subventii este 31 martie.
Pentru ca la "usa" podului in care s-au desfasurat in cursul zilei de vineri, 31 martie a.c., ostilitatile unei noi sedinte de Consiliu Local Eforie se aflau angajatii Utilserv SRL, consilierii au decis sa nu inceapa cu punctul 1 de pe ordinea de zi, ci cu punctele 10, 11 si 12.
Senatorul Mario Ovidiu Oprea, presedintele PNL Dolj, a declarat ca motivul pentru care s-a hotarat amanarea scrutinului a fost imposibilitatea membrilor PNL de a-si reinnoi adeziunile pana la expirarea termenului de actualizare, pe 31 martie.
pana la 31.12.2006, exclus!", a spus Traian Basescu despre alegerile anticipate. ... sa reziste structura de guvernare pana la 31 decembrie 2006.
De mentionat ca raportul, cu tema "Televiziunea despre politicieni", a fost realizat in perioada 1 - 31 martie si indica faptul ca Nastase a aparut intr-un numar de 374 de stiri TV, urmat de Traian Basescu - 287 aparitii, Mircea Geoana - 210, Calin Popescu Tariceanu - 194 si Emil Boc - 144.
In opinia sa, aceast rezultat este urmare a "tradarii celor sapte consilieri judeteni ai PSD, care au votat cu Alianta" la alegerile din 31 martie, cand a fost ales noul presedinte al Consiliului Judetean.
Presedintii asociatiilor de revolutionari considera ca preluarea dosarelor nu va putea fi finalizata pana la 31 iulie, data-limita de depunere a acestora.
Procurorii si politistii valceni au in lucru un amplu dosar legat de defrisarile masive din zona Voineasa, in care principalul suspect este tocmai fostul sef al Ocolului Silvic, Gheorghe Deaconeasa.
Pentru inceput, participantilor le-a fost facuta o scurta prezentare a contului de executie al municipiului Craiova, pe 31 decembrie 2005.
google-analytics.com