Cautare

3379 de rezultate pentru "31" (1.46 secunde)
Timp de trei saptamani, conservatorii de la Iasi au reusit sa stranga doar cateva mii de semnaturi, avand in vedere ca, pana la incheierea acestei actiuni, la 31 octombrie a.c., acestia trebuie sa obtina aproximativ 50.000 de semnaturi.
De asemenea, in aceasta perioada ar trebui sa aiba loc strangerea de semnaturi de la membrii Parlamentului pentru convocarea Camerei Deputatilor si Senatului in sesiune extraordinara, intre 29 si 31 august.
Vrem sa propunem ca data de reluare a lucrarilor 24 august, in loc de 27, si finalizare in 29 august in loc de 31“, a spus Nicolaescu.
La reluarea dezbaterilor, senatorii au decis - doar cu doua abtineri, din partea PRM - ca sesiunea extraordinara a Senatului sa se desfasoare in perioada 29-31 august, dar si faptul ca la Regulament vor putea fi aduse amendamente si in perioada 1-4 septembrie.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a semnat decizia privind convocarea Camerei Deputatilor in cea de-a doua sesiune ordinara a lui 2005 luni, 5 septembrie, la ora 14.00. El a refuzat o convocare a sesiunii extraordinare pentru 31 august, considerand ca este neregulamentara.
Comisia speciala a Camerei Deputatilor si Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii Serviciului de Informatii Externe (SIE) a analizat in perioada 29-31 august propunerile de rectificare a bugetului acestei institutii pentru 2005.
Comisia pentru modificarea Regulamentului Senatului si-a reluat ieri activitatea pentru a dezbate amendamentele depuse pana la 31 august. Principalul amendament al Opozitiei se refera la punctul cel mai sensibil al Regulamentului, stabilirea posibilitatii de revocare a presedintelui Senatului.
Pe ansamblu, UDMR este responsabil de 30,4 la suta dintre initiativele legislative provenite din cadrul Parlamentului, PRM de 25,75 la suta, partidele din cadrul Coalitiei la putere (PD, PNL, PC) au impreuna 31,8 la suta dintre initiative, in timp ce parlamentarii PSD sunt autorii a doar 7,34 la suta dintre aceste proiecte.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Plenul Camerei a respins ieri motiunea simpla intitulata „In locul respectului, dispret si umilinta“ - depusa de 131 de deputati ai PRM - cu 119 „pentru“, 122 de voturi „impotriva“ si cinci abtineri.
La 31.05.2005 erau inregistrate in Romania 3.882 de societati comerciale cu participare franceza (3,47 % din total), cu un capital total social subscris de 1.224,57 milioane de euro.
„In practica, prima situatie in care s-au aplicat noile prevederi regulementare vizind buletinul de vot si modalitatea efectiva de vot a aparut in sedinta extraordinara a Consiliului Judetului Galati din data de 31 ianuarie 2005, cu prilejul alegerii unui vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, in persoana doamnei Doina Marcela Crista Sighinas, din partea PNL.
Alianta PNL-PD se mentine si ea in topul preferintelor electoratului, intrunind 44% din intentiile de vot, urmata de PSD - cu 31%.
Nimeni nu va crede ca Onofrei se va culca liberal in data de 31 ianuarie 2005 si se va trezi independent politic din 1 ianuarie 2006.
Ministrul de Externe, Mihai-Razvan Ungureanu, a prezidat lucrarile reuniunii speciale a Consiliului de Securitate (CS), dedicata aprofundarii si institutionalizarii cooperarii dintre ONU si organizatiile regionale si subregionale.
Veniturile ar urma sa reprezinte 31,2 la suta din PIB in 2006, fata de 31 la suta estimarile pentru 2005, adica o crestere de 15,4 la suta, in timp ce cheltuielile ar urma sa reprezinte 31,7 din PIB, fata de estimarea de 31,9 la suta din PIB in 2005, adica o crestere de 13,9 la suta.
Bugetul este de vina Nicolae Vacaroiu a explicat absenta colegilor prin preocuparea acestora de a lucra cu reprezentantii din teritoriu, in vederea intocmirii de amendamente la proiectul de buget pe 2006, termenul-limita pentru depunerea acestora fiind 31 octombrie.
a€žÃ§n spiritul stabilitatii politice pentru care a intrat la guvernare, Partidul Conservator doreste sa decida, impreuna cu toti partenerii de coalitie in cadrul Consiliului National de Coordonare de luni, 31 octombrie, asupra unui calendar parlamentar de rezolvare a tuturor acestor subiectea€œ, se mai spune in comunicat.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a obtinut ieri aprobarea conducerei Camerei pentru a nu putea fi judecat de Parchetul General pentru abuz in serviciu ca urmare a unei sesizari a liberalilor.
Cel de-al doilea articol eliminat a fost cel referitor la prevederea ca agentii economici prestatori de servicii in urma inundatiilor din 2005, in domeniul lucrarilor de constructii in infrastructura, amenajarea teritoriului, precum si reconstructiei de imobile apartinand institutiilor publice avariate, care au obligatii bugetare scadente pana la 31 decembrie 2005 si neachitate pana la aceasta data, pot solicita stingerea acestor obligatii bugetare prin contravaloarea lucrarilor efectuate.
google-analytics.com