Cautare

3378 de rezultate pentru "31" (1.49 secunde)
Dintre cele 1.300 de semnaturi verificate ieri, in prezenta membrilor BEJ, s-a constatat ca aproximativ 800 de semnaturi apartin celor 31 de persoane care s-au ocupat de strangerea de semnaturi.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Leo Platvoet a intreprins o vizita in Delta Dunarii in perioada 27-31 octombrie, prilej cu care a intocmit un proiect de raport ce precizeaza ca organizatii precum Comisia Europeana sau Comisia Internationala pentru Protectia Dunarii au cerut Ucrainei, fara vreun rezultat, oprirea lucrarilor la Canalul Bistroe pana la intocmirea unui studiu de impact asupra mediului.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Potrivit rezultatelor centralizate de BEJ, Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR, a obtinut 51.321 de voturi -34,43%, Marko Bella (UDMR) 46.898 de voturi -31,46%, Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
PNL-PD - 31,77%, PRM - 13,63%, UDMR - 6,23%. ... PNL-PD a obtinut 31,33%, fiind urmata de PRM cu 12,92%, UDMR - 6,17%.
Aproape doua treimi dintre satmarenii care s-au prezentat ieri la urn au votat cu Adrian Nastase.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Fostul premier Adrian Nastase, din luna mai pana acum, deci in sapte luni, a reusit sa-si mareasca contul curent bancar in dolari de la 71.973 la 103.408 (un plus de 31.435 de dolari), ceea de reprezinta o medie de 4.490 de dolari pe luna.
Emiterea unui asemenea act, pana cel tarziu la 31 decembrie a.c., ar permite intrarea lui in vigoare cu data de 1 ianuarie 2005, in caz contrar fiind obligatoriu sa se mai amane cu un an.
Acuzatia PRM este motivata prin faptul ca, desi se anuntase initial ca noii prefecti vor fi numiti pana la 31 decembrie 2004, termenul s-a prelungit pana la 10 ianuarie 2005.
Printre cei mai tineri se numara Radu Vasile Prisacaru (Iasi), 31 de ani, Cosmin Adrian Covaciu (Alba), 32 de ani, si Cirpian Dobre (Mures), 33 de ani.
Presedintele Traian Basescu va face prima sa vizita oficiala bilaterala in Marea Britanie, in perioada 30-31 ianuarie, la invitatia premierului britanic Tony Blair, a declarat ieri ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Quinton Quayle.
O prima masura in acest sens pare a fi restaurarea Delegatiei Permanente a PSD in drepturile sale firesti, un anunt de ultima ora mentionand deja convocarea unui Birou Executiv Central la sfarsitul acestei luni - posibil pe 31 ianuarie, Birou despre care se stie ca va alege o noua Delegatie Permanenta.
Calin Popescu-Tariceanu cu 53 de referiri mai putin, Emil Boc cu 31, Dan Voiculescu cu 28 si Markó Béla cu doua.
Dupa ce anuntau, cu numai doua zile in urma, repunerea Delegatiei Permanente in drepturi dupa ce, pe 31 ianuarie, Biroul Executiv va desemna noii membri ai acesteia, Titus Corlatean a declarat ieri ca vechea Delegatie Permanenta se va intruni deja, luni, in prima ei sedinta dupa masacrul din vara.
Alianta PNL-PD va realiza in perioada 31 ianuarie-3 februarie un sondaj de opinie la nivelul Bucurestiului, in vederea desemnarii candidatului pentru Primaria Capitalei.
Fiind extinsa aria cercetarilor, politistii au stabilit faptul ca cisterna marca Iveco, gasita la locul faptei, nu era inmatriculata legal, avand numere false, a fost parcata in lunile decembrie 2002- ianuarie 2003, in incinta Acem Ovidiu, aceasta fiind autobaza de transport ce apartine societatii Levant Maritimes Services SRL, aici fiind descoperite si doua bazine a cate 51.000 l, dintre care unul a fost inchiriat in perioada 1 septebrie 2001- 31 decembrie 2001 societatii Miralen SRL Constanta.
Astfel, in perioada 14 februarie-31 martie, in organizatiile locale ale PSD vor avea loc alegeri pentru structurile de conducere si vor fi desemnati delegatii la congresul din 21-22 aprilie.
Astfel, am inaintat o initiativa legislativa de marire a termenului si speram ca legea sa fie promulgata in maxim doua luni. Data limita, pana la care cetatenii isi vor putea depune dosarele va fi 31 decembrie 2005”.
google-analytics.com