Cautare

8907 de rezultate pentru "31 decembrie 2010 accident rutier carei petresti" (2.93 secunde)
In urma activitatilor desfasurate de catre lucratorii Biroului Cercetări Accidente Rutiere Soldate cu Victime - Compartimentul Autori Necunoscuti din cadrul Brigazii Rutiere, in cazul unui accident rutier produs la data de 23.12.2010, pe sos.
HotNews.ro publica estimarile unor economisti, bancheri si analisti privind cifrele macro pentru finalul lui 2010:
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. ... Va pot spune ca din accident nu au rezultat victime", a precizat Daniel Radu, purtator de cuvant IPJ Prahova.
Jurnalistul Marius Dobrescu, accident violent. BMW-ul a fugit dupa impact Omul de televiziune Marius Dobrescu a fost victima unui accident rutier violent, in Capitala, pe strada Batistei de langa Intercontinental.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Dupa cantareata Corina Bud, a carei masina a luat foc vineri in parcarea subterana a blocului in care locuieste, o alta vedeta are probleme cu masina. Stefan Banica Junior a fost implicat intr-un usor accident rutier, in Capitala, potrivit Libertatea.ro.
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Potrivit actului normativ, pentru pagubele materiale produse intr-un accident, indiferent de numarul persoanelor prejudiciate, limita de despagubire s-a stabilit pentru anul 2008 la un nivel de cel putin 150.000 de euro, echivalent in lei la cursul de schimb al pietei valutare la data producerii accidentului, comunicat de Banca Nationala a Romaniei.
Trei persoane au fost ranite ieri pe Drumul National 65 in urma unui accident de circulatie. Evenimentul rutier s-a produs dupa ce un autoturism a patruns pe sensul opus si a intrat in coliziune cu un autotractor.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
Implantarea unei proteze din titan care inlocuieste un os din scheletul fetei O operatie de implant a unei proteze personalizate din titan care sa substituie osul zigomatic, os din scheletul fetei unui pacient care suferise un accident rutier - a fost realizata, in premiera internationala, de chirurgi ai Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Cluj-Napoca.
Programul manifestarilor de 1 Decembrie. VEZI SI RESTRICTIILE DE TRAFIC 500 de jandarmi vor asigura ordinea in timpul manifestarilor organizate pe 1 Decembrie. Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala.
Vine un guvern, vine altul, daramam fara sa fie o continuitate, nu se mai construieste nimic", a declarat Geoana, in timpul unei vizite la o ferma de vaci din Petresti.
Nu mai reusea sa-l prinda nici pe consilierul prezidential, cel al carui numar dl presedintele Basescu i-l daduse, spunandu-i ca, ori de cate ori are vreo problema, negresit sa-l sune... Am fost apoi in satul natal al Elenei Ceausescu, la Petresti... (va urma)
Premierul Nicolae Ciuca si presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, au mers la fabrica de vehicule blindate IVECO de la Petresti fara noul ministru al apararii, Angel Tilvar.
Jurnalul National, editia din 16 Noiembrie 2010, invita cititorii si personalitati ale vietii publice sa raspunda cu o deplina libertate in gandire la urmatoarele intrebari despre Ziua Nationala: ... Considerati 1 Decembrie cea mai potrivita zi pentru a fi sarbatoarea nationala?
google-analytics.com