Cautare

2964 de rezultate pentru "29" (1.85 secunde)
Potrivit acelorasi sondaje, 29 respectiv 20,9% dintre israelieni se declara impotriva demisiei. Premierul Ehud Olmert si mai multi alti ministri, printre care Tzipi Livni, precum si peste 30 de deputati au cerut presedintelui Katsav sa renunte la functie.
Potrivit datelor companiei, Microsoft Romania a realizat, in anul fiscal 2006, venituri in crestere cu 29% fata de exercitiul financiar anterior si vizeaza o dublare a cifrei de afaceri, in urmatorii trei ani.
La 29 ianuarie 2007, Ambasada SUA la Bagdad a informat ca se vor face demersuri pentru ca cei doi romani sa fie programati in avans pentru audieri pentru a se stabili situatia lor.
Insa, potrivit datelor oferite de Nicusor Constantinescu procurorilor anticoruptie, pe 29 octombrie 2001 Monitorul Oficial publica un anunt de licitatie pentru servicii de consultanta tehnica, platit cu pana la 400.000 euro, potrivit HCJ mentionate, plus alte 400.000 euro reprezentand onorariu de succes, care nu apare in hotararea CJC.
Ponderea celor care se declara nehotarati si care au spus ca nu se vor prezenta la vot se ridica la 34%. In ceea ce priveste primarul pe care l-ar vota, cei mai multi dintre romani (33%) s-au declarat nehotarati, 32% sunt decisi sa voteze alt candidat decat actualul primar, in timp ce 29% dintre voturi se indreapta catre actualul edil.
Cele mai multe pareri "deloc bune" sunt emise la adresa UDMR (48,1%), PRM (40,7%), PC (29,8%) si PNG-CD (24,6%).
Liderii PSD s-au intrunit ieri in sedinta ordinara saptamanala, pe ordinea de zi figurand discutia asupra formei finale a documentului de sesizare a Curtii Constitutionale privind initierea procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Democratii, dupa cum a recunoscut chiar purtatorul de cuvant al PD Constanta, Senol Zevri, nu se asteptau la asemenea infrangeri, si in special nu la Ghindaresti, acolo unde, inainte de campania electorala propriu-zisa, sondajele proprii le indicasera faptul ca democratul lor are 44%, in timp ce contracandidatul PSD 29%.
Foarte nemultumit au raspuns 24%, iar destul de multumit au spus 29%. Numai 3% au raspuns foarte multumit. In ceea ce il priveste pe primul-ministru Tariceanu, 44% dintre respondenti au spus ca sunt destul de nemultumiti de activitatea acestuia, iar 25% au spus ca sunt foarte nemultumiti.
La sfarsitul anului trecut, Executivul a adoptat Ordonantele de Urgenta 99 si 131 (OUG 131/2006 cunoscuta drept "Ordonanta DIICOT" - n.r.) publicate in Monitoarele Oficiale din 27 decembrie, respectiv 29 decembrie.
Aproape 13.000 de gorjeni din 18 localitati nu au primit ajutorul de incalzire, desi indeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de acesta, din cauza lipsei de interes a functionarilor primariilor din localitatile unde isi au domiciliul.
Surprinzator, comisarul european liberal Leonard Orban aduna aprecierile a 34% din romani, urmatorii clasati fiind premierul Calin Popescu Tariceanu, cu 29% si Mircea Geoana, cu 26%.
Parlamentarii spun ca este o decizie inteleapta. Claudiu Saftoiu a inaintat parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE).
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Astfel, in subordinea Secretariatului General al Guvernului si a Cancelariei au mai ramas doar 12 autoritati si agentii, din cele 29 care functionau pana in prezent.
Proiectul Zonei Metropolitane Constanta incepe sa capete contur, pana in toamna acestui an urmand sa fie realizata si o harta a viitoarei metropole, care va reuni 14 localitati constantene din jurul municipiului resedinta de judet.
Sediul Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) va fi la parterul Prefecturii Valcea, in vederea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei, care va avea loc pe 19 mai 2007.
Sediul Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) va fi la parterul Prefecturii Valcea, in vederea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei, care va avea loc pe 19 mai 2007.
Sediul Biroului Electoral Judetean de Circumscriptie (BEJC) va fi la parterul Prefecturii Valcea, in vederea referendumului national de demitere a presedintelui Romaniei, care va avea loc pe 19 mai 2007.
Un numar de 17.295 de sectii de votare vor fi amenajate in tara pentru referendumul din 19 mai, iar buletinele de vot, timbrele autocolante si stampilele de votare vor fi comandate joi, 3 mai, anunta Ministerul Internelor si Reformei Administrative.
google-analytics.com