Cautare

2964 de rezultate pentru "29" (1.89 secunde)
Intr-un final, dupa discutii care au durat aproape doua ore, propunerea legislativa privind alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European a fost votata cu doar 54 de voturi pentru, 29 de abtineri si niciun vot impotriva, in situatia in care legislatia in vigoare spune ca actul normativ, pentru o lege organica, are nevoie de minimum 69 de voturi favorabile pentru a fi abrogata.
Initiativa legislativa pentru alegerea parlamentarilor romani in Legislativul european a intrunit numai 54 de voturi pentru si 29 de abtineri, numar insuficient pentru adoptarea unei legi organice - 69.
Potrivit afirmatiilor liderului liberal, pana in prezent la platforma au aderat 8 organizatii judetene, 29 de parlamentari si peste 11.500 de membri PNL, iar numarul celor care sustin ideile platformistilor este in continua crestere.
Conform lui Theodor Stolojan, pana acum, la Platforma Liberala au aderat deja 8 organizatii judetene, 29 de parlamentari si peste 11.500 de membri PNL.
Eu cred ca cel putin jumatate din cei 20 si ceva (29 - n.r.) de parlamentari care pana acum au fost anuntati public vor renunta la ideea de a pleca din PNL", a spus Olteanu.
Parlamentul European l-a aprobat, ieri, pe Leonard Orban pentru postul de comisar european pentru Multilingvism. Orban a fost aprobat cu 595 de voturi "pentru", 16 voturi "impotriva" si 29 de abtineri.
Deputatul independent Nati Meir - membru in Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor - a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului Inaltei Curtii de Casatie si Justitie.
Primul la lucruri bune facute in viata - Mugur Isarescu Dupa lucrurile bune facute in viata, in timpul mandatului lor, romanii cred ca cele mai mari sanse de a fi ales de Dumnezeu pentru Rai va fi Mugur Isarescu - cu 30 % din voturi, urmat de Traian Basescu - 29% si Theodor Stolojan - 25%.
ßi asta deoarece populatia cumulata a Romaniei si Bulgariei, care va adera la UE la 1 ianuarie 2007, este de 29,3 milioane de locuitori, dintre care 21,6 milioane sunt romani.
Astfel, Germania, Franta, Italia si Marea Britanie dispun de 29 de voturi, in timp ce Malta are doar trei. Romania are in prezent 14 voturi, cu putin mai mult decat Olanda, care dispune de 13 voturi, iar Bulgaria are 10 voturi, la fel ca Suedia si Austria.
Declaratiile de avere si de interese actualizate de premierul Calin Popescu-Tariceanu la finalul anului trecut inregistreaza cateva modificari fata de cele completate cu sapte luni in urma.
Sirbu detine un autoturism marca BMW, achizitionat, in leasing, anul trecut, in valoare de 29.460 de euro. El a avut un autoturism Volkswagen pe care l-a vindut in 2006.
Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a castigat anul trecut circa 180.000 de lei de la comisiile de privatizare a BCR si CEC si activitatea la AVAS.
"Telefonul dat de premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos nu a adus atingere independentei procurorilor care fac cercetari in cazul Rompetrol, insa seful Ministerului Public trebuia sa informeze Consiliul Superior al Magistraturii despre convorbirea cu seful Executivului", se arata in motivarea Inspectiei judiciare a Consiliului din 29 noiembrie 2005.
La sfarsitul anului trecut, Executivul a adoptat Ordonantele de Urgenta (OUG) 99 si 131, publicate in "Monitoarele Oficiale" din 27 decembrie, respectiv 29 decembrie.
Unul dintre documentele care ar putea fi expuse in muzeu este un poem despre Saddam, datat 29 decembrie - noaptea dinaintea executiei acestuia - si semnat "Camaradul Ali Hassan al-Majid" - varul fostului dictator, "Ali Chimicul", care inca asteapta sa fie judecat.
Presedintele Traian Basescu a promulgat in urma cu o saptamana Legea privind organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Parlamentul European (PE), dupa ce actul a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 270 de voturi "pentru" si 29 de voturi "impotriva".
Furtuna, care a devastat Europa, saptamana trecuta, a cauzat pagube materiale de peste 53 de milioane de euro padurilor din Cehia, potrivit evaluarilor publicate la Praga, iar serviciile locale de asigurari ar putea plati despagubiri de 20,29 milioane de euro.
Furtuna, care a devastat Europa, saptamana trecuta, a cauzat pagube materiale de peste 53 de milioane de euro padurilor din Cehia, potrivit evaluarilor publicate la Praga, iar serviciile locale de asigurari ar putea plati despagubiri de 20,29 milioane de euro.
Conform sondajului, in favoarea premierului liberal se pronunta 29% dintre votantii democrati, 25% dintre cei social-democrati, 21% dintre peremisti, 58% dintre udemeristi, 24% din electoratul PNG, 38% din cel al PN¥CD si 23% din cel al PIN.
google-analytics.com