Cautare

2963 de rezultate pentru "29" (1.51 secunde)
El a solicitat sa vada cele doua dosare de urmarire care ar fi in lotul celor 29 de siguranta nationala.
Ministrul sustine ca printre cei care au interese sa creeze confuzie sunt persoane care au contribuit la publicarea listei de 29 de parlamentari banuiti de colaborare cu Securitatea sau cei care au astfel de informatii cu cateva zile inainte de CNSAS.
In alta ordine de idei, doi dintre cei 29 de politicieni suspectati de politie politica, Gyorgy Frunda si Dragos Ujeniuc si-au verificat ieri dosarele de la CNSAS, in conditiile in care atat senatorul UDMR, cat si deputatul liberal sunt nume vehiculate pe lista celor 29 de politicieni banuiti ca ar avea dosare la fosta Securitate.
Ministerul Afacerilor Externe va utiliza o parcela de 1,4 hectare din terenul situat pe Aleea Dr. Mina Minovici din Bucuresti, pe care l-a primit in administrare in urma cu zece ani, pentru construirea sediului administrativ propriu, conform unei hotarari de guvern aprobate recent.
Membrii CNSAS incep astazi audierile celor 29 de parlamentari care au dosare de siguranta nationala. Astfel, cei cu dosare de urmariti sunt:
Deci nu este vorba de 29, 32, sau alte cifre. ... CNSAS ar trebui sa inceapa marti audierile in privinta primului lot de dosare de retea si de urmarire pe numele a 29 de politicieni.
Cat despre colegii de partid cu probleme de trecut, democratul a spus ca nu cunoaste alte cazuri in afara de cele doua cazuri faimoase ale secretarilor de stat ai PD Silvian Ionescu si Alexandru Teodorescu, dar a adaugat ca ii este foarte greu sa creada ca sunt doar 29 de politicieni cu dosare.
In urma discutiilor avute cu pensionarii galateni, senatorul PSD Adriana Ticau s-a adresat plenului Senatului aducind la cunostinta tuturor parlamentarilor situatia expusa la Galati de acestia La sfirsitul trimestrului al doilea al acestui an numarul total al pensionarilor din Romania era de 5,8 milioane de persoane.
PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Mircea Geoana si senatorul Cristian Diaconescu au participat ieri la cursurile Scolii politice a femeilor din PSD, ce se desfasoara, in perioada 29-30 septembrie, in statiunea Mamaia.
Vineri, 29 septembrie, s-a incheiat reuniunea francofoniei, dupa o sedinta plenara ce a avut loc in sala Unirii de la Palatul Parlamentului.
Consumatorul sa ia insa ca pe un favor faptul ca Distrigaz Sud este dispus sa-l reconecteze, daca plateste factura curenta - DJYEV/549138, din 29 septembrie 2006, in valoare de 3.840.000 de lei vechi - plus factura-fantoma de 250 de mii de lei vechi, plus taxa de reconectare si interventie de 116.000 de lei vechi, plus taxa de 4.000.000 de lei pe care Distrigaz Sud o percepe la reconectare pentru "constituirea unei garantii" si pe care clientul o poate recupera dupa doi ani, daca intre timp nu i se mai ascunde vreo factura.
Hotaarirea luataa in sedinta din data de 29 septembrie, de numire a unui director interimar la societatea Drumuri si Poduri, si cea care face referire la noul regulament al CJ au reprezentat punctele care au determinat polemicile cele mai aprinse intre consilierii judeteni ai Aliantei D.A., pe de o parte, si cei ai PSD si PC de cealaltaa parte.
Deputatii au gasit din nou prilej de discutii aprinse pe marginea punctului 29 al articolului 14 din Legea ANI, care propunea controlarea averilor inaltilor prelati si ale conduca-torilor de unitati de cult recunoscute in Romania.
"Anul viitor vom avea un PIB de aproximativ 100 de miliarde, veniturile la buget vor fi de 35% din PIB, fata de 29% pina acum", a declarat parlamentarul galatean.
Pe de alta parte, daca la alegerile europarlamentare, ce vor avea loc peste cateva luni partidele ar participa singure, nu in coalitii, 29% dintre romani ar vota cu PD, 21,7% ar alege PNL, iar 21,5% s-ar pronunta pentru PSD.
Decizia Tribunalului Vrancea vine dupa ce Curtea de Apel Galati, Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ, a modificat in parte sentinta din 29 septembrie, in sensul ca a constatat incetarea de drept si inainte de expirarea mandatelor celor sapte consilieri.
Doua persoane au ars de vii in autoturismul cu care se deplasau. Incidentul s-a petrecut la miezul noptii de sambata spre duminica.
34 de voturi "pentru", 29 "impotriva" si o abtinere. ßedinta a fost suspendata in cele din urma. Ceasuri desteptatoare pentru "recidivisti" Chiar de la inceputul sedintei de plen, Gheorghe Funar (PRM) ceruse, ironic, conducerii Senatului sa aduca ceasuri desteptatoare pentru senatorii care absenteaza de regula.
Potrivit propunerii Directiei de Impozite si Taxe Craiova, incepand din 2007, impozitele si taxele locale ar putea sa fie mai mari cu 20%.
google-analytics.com