Cautare

2964 de rezultate pentru "29" (1.50 secunde)
In decurs de doi ani, procentajul persoanelor care traiesc aproape de pragul de saracie s-a micsorat de la 49% la 29%.
Daca partidele din Alianta D.A. ar candida separat, 69% dintre alegatori ar opta pentru democrati si doar 29 la suta pentru liberali.
Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj in colaborare cu inspectorii invatamantului primar au decernat, ieri, 296 de premii si mentiuni, dintre care 46 de premii speciale, celor mai buni elevi din clasele I-IV.
Viceprimarul comunei Corbu, Marian Galbinasu, actualmente candidat din partea Aliantei PNL-PD la functia de primar al acestei localitati, este angrenat intr-o lupta crancena, in justitie, pentru a readuce in patrimoniul Primariei suprafetele din Grindul Chituc care au fost smulse ilegal.
Presedintele Partidului Romania Mare va sosi la Constanta in cursul zilei de joi, 29 iunie. In aceeasi zi, la orele 13.00, presedintele Filialei Constanta a Partidului Romania mare, Rau Comanici, va sustine impreuna cu membrii Biroului Executiv Judetean o conferinta de presa la Hotelul Tineretului din Constanta.
Peste 50 de deputati au semnat un memoriu adresat Curtii Constitutionale si Secretariatului General al Camerei Deputatilor, in care semnaleaza "grave vicii de constitutionalitate" in Legea Camerelor de Comert si Industrie.
Aceasta intruneste 46,7% din preferintele romanilor, se arata intr-un sondaj de opinie dat duminica publicitatii de Biroul de Cercetari Sociale, realizat in perioada 22-29 iunie.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare:
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Doar doua cereri din totalul de 17 depuse la Prefectura Olt pentru despagubiri din partea statului fata de expropriatii din Cadrilater si Basarabia au fost aprobate de comisia judeteana.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Nu stiu de ce nu l-au retinut pe Gutau pentru 29 de zile de prima data. Dicu si Gutau sunt prieteni de 25 de ani si se stie foarte bine de certificatele de constructie si de urbanism care au trecut pe la cei doi", a mentionat denuntatorul.
Astfel, cele zece masini ale institutiilor administratiei locale nu pot consuma mai mult de 350 de litri de combustibil pe luna, iar in perioada 2005 - iunie 2006, CJ Dolj a achizitionat pentru cele sase masini din dotare 29.000 de litri de combustibil in valoare de 950 de milioane de lei.
Dintre cei intervievati, 37% au spus ca presedintele ar trebui sa-i critice public pe ministrii care i se opun, iar 29% cred ca ar trebui sa se ocupe mai mult de politica externa a Romaniei.
In loc sa se apuce de construirea caselor din Noul Rast, autoritatile au inceput sa taie din locuintele care trebuie construite pe motiv ca nu toate au fost distruse.
Tinerii democrati au fost invitati, in cursul zilei de sambata, 29 iulie a.c., sa participe la un seminar desfasurat pe trei directii de dezbatere:
Pe raza municipiului Petrosani sunt in functiune, pe timp de vara, 16 puncte termice care furnizeaza apa calda menajera populatiei, iar iarna numarul punctelor termice care se afla in functiune pentru apa calda si agent termic ajunge la 29.
Inaugurarea Autostrazii Soarelui a avut loc la inceputul lunii iunie 2004, cand au fost date in folosinta tronsoanele Bucuresti-Fundulea (26,5 kilometri) si Fundulea-Lehliu (29,2 kilometri).
La temperaturi de peste 30 de grade, craiovenii au ramas fara apa calda. "Vinovati" sunt CET II si RATf Craiova, care realizeaza lucrari de revizie timp de cinci zile.
In urma cu o zi, Mircea Dinescu, membru in Colegiul CNSAS, a declarat ca au sosit deja 29 de dosare declasificate care fac referire la politicieni.
google-analytics.com